Imprumut fara a fi angajat? Am nevoie de bani urgent (intrebari din partea comunitatii)

Reusesc sa iau bani de la banca daca nu lucrez in Romania?

Am scris un articol despre cum poti lua un imprumut fara a fi angajat. Am explicat ca exista unele institutii nebancare care acorda credite inclusiv celor lucreaza in strainatate.

Nu trebuie sa ai carte de munca dar trebuie sa ai un venit. De exemplu daca esti in concediu sau obtii o suma de bani in urma unei colaborari, automat te califici pentru un imprumut fara sa fii angajat in acest moment.

Procesul de acordare a creditului nebancar se desfasoara astfel:

Completezi o cerere cu datele personale (chiar de pe telefon). IFN-ul o analizeaza, in cateva ore ai parte de un raspuns clar.

Ai banii in cont cel tarziu a doua zi daca ai fost aprobat la un credit fara sa fii angajat.

Chiar daca esti rau platnic in Biroul de Credit, institutia nebancara iti poate acorda imprumutul online de care ai nevoie.

Totul tine sa ai un venit pe care sa il poti demonstra, chiar daca nu esti salariat in 2019.

Da, este posibil sa faci un imprumut fara a fi angajat cu contract de munca de mult timp. Avand nevoie de bani urgent, orice roman se poate imprumuta de la un IFN care ofera credite pana si celor din strainatate.

Nu foarte multi stiu de existenta institutiilor financiare nebancare in Romania. De aceea, permite-ne sa iti spunem cateva lucruri:

  • IFN-urile sunt legale, autorizate, insa de obicei ofera credite fara a fi angajat doar pe internet
  • cererile de imprumut se solutioneaza in fond in maxim 24 ore
  • tot in acest timp primesti si banii pe card, daca ai unul
  • daca nu ai card poti cere ca banii sa fie trimisi la o banca, de unde ulterior ii poti ridica doar cu buletinul
  • returnarea se face in rate saptamanale, lunare, trimestriale (mai rar) in contul bancar al institutiei nebancare
  • nu trebuie sa intarzii fiindca dobanzile penalizatoare au valoare mare si este greu apoi sa faci fata cu datoriile

Daca te intereseaza acest concept si implicit iti doresti un imprumut fara a fi angajat 2019 trebuie sa iti spunem ca exista un paradox in aceasta fraza.

Da, se ofera bani daca ai nevoie si fara sa lucrezi, insa doar daca in acest moment ai macar un venit minim: dintr-un contract, din inchirieri, din strainatate sau din alta sursa pe care o poti aduce in discutie IFN-ului.

Am nevoie de bani urgent, se poate? In maxim cateva ore ti se analizeaza cererea, deoarece multe institutii financiare nebancare lucreaza in regim non stop, excluzand zilele nelucratoare.

Asadar, din momentul in care te-ai hotarat sa iei un imprumut fara a fi angajat si pana vezi banii in cont nu trece mult timp.

Ca si rau platnic ai acces la aceleasi sume la orice IFN, insa si aceste companii fac verificari, inclusiv sa vada daca ai istoric negativ. In mare parte, restantierii sunt acceptati, dar daca ai datorii mari pe care nu le-ai achitat de foarte multa vreme, atunci sansele sunt mai mici.

Bani urgent imprumut – de unde?

Cum spuneam, daca nu poti apela la o ruda apropiata pentru un credit rapid, atunci o solutie este si apelarea la un IFN fara garantii.

In 2019 acordarea de credite nebancare se face mult mai usor. O suma de bani se acorda fara a percepe ipoteca, doar cu buletinul.

Nu este necesara prezenta ta la un sediu, deoarece poti trimite buletinul si acceptul de a primi imprumutul fara a fi angajat si din confortul casei tale. Poti trimite in acest sens o poza facuta cu telefonul dupa buletin.

Cam atat de simplu este sa iei un imprumut nebancar daca ai nevoie de bani urgent in 2019.

De asemenea, studentii pot primi si ei fara multe acte bani pe loc. Tot ce trebuie sa faca este fie sa aiba un loc de munca part-time, fie sa aiba o alta sursa de venit, cum ar fi o indemnizatie sau o renta viagera.

Probabil iti pui intrebarea: cat de rentabil este un asemenea imprumut online 2019? Luand in considerare ca nicio banca nu iti acorda fara garantii imobiliare bani, raspunsul vine de la sine.

E adevarat ca majoritatea covarsitoare a institutiilor nebancare au dobanzi ridicate, uneori si alte comisioane (cum ar fi cel de administrare la domiciliu – daca vrei sa primesti banii acasa), insa daca faci un calcul inainte si ai de unde plati ratele lunare, atunci poti aplica.

Am nevoie de bani urgent, fie 500 euro, fie 1000 euro, in orice caz, IFN-urile sunt dispuse sa iti acorde aceste sume si fara a fi angajat, daca ai insa alte venituri.

Contractarea unui credit de nevoi personale de acest tip presupune semnarea unui contract cu institutia financiara. Verifica inainte de a semna actele daca IFN-ul este unul inregistrat in Romania si afla dobanda si costurile pe care le implica banii pe care vrei sa ii iei imprumut.

Exista multe intrebari, dintre care am ales una pe final pentru a o explica: pot sa fac imprumut la o banca daca nu lucrez? Fara serviciu e mai greu, daca nu chiar imposibil, mai ales atunci cand nu depui ipoteca.

Realmente nu mai ai nevoie in 2019 de carte de munca, insa ti se cere o vechime de cel putin cateva luni bune la noul loc de munca. Un salariu bun si un job stabil, bineinteles.

La firmele care ofera credite rapide de tip IFN conditiile sunt mai relaxate si se accepta si persoanele restante, cu istoric in baza de date. Depinde insa si de natura datoriilor.

Exista si imprumuturi pentru tineri fara  loc de munca, iar ele se ofera cand se poate dovedi o alta sursa de venit.

Persoanele care vor bani pe loc deseori lucreaza in strainatate sau au alte indemnizatii care ii fac sa fie eligibili pentru un credit fara carte de munca.

Astfel de la o institutie nebancara se poate aplica de la distanta, uneori chiar si din diaspora.

La un IFN banii se vireaza prin banca in cel mult 24 ore. Nu este posibil un imprumut fara servici atata timp cat din datele furnizate nu reiese un alt tip de venit constant.

De interes:

66 Thoughts to “Imprumut fara a fi angajat? Am nevoie de bani urgent (intrebari din partea comunitatii)”

  1. Miruna

    Ma numesc Miruna si am pensia alimentara de 3700. Am nevoie de 1000.

Leave a Comment