Credite rau platnici – oferta IFN 2019

Rau platnic, vreau credit! Asa suna cererea solicitantilor inscrisi in Biroul de Credit cu restante si istoric negativ.

Stiu, e greu sa obtii un imprumut intr-o astfel de situatie, dar nu imposibil.

Tocmai am primit unul. Fara garantii. Am aplicat la un IFN online.

Cerinte: sa ai vechime minim o luna la munca, 18 ani si salariu sau pensie.

Eu am solicitat 7500 lei pe 3 ani. Cam in 3 zile am primit aprobare la un credit de la aceasta institutie financiara nebancara, cu rata de 600 lei.

Repet, am aplicat online la acest IFN autorizat.

E necesar sa completati cererea ca sa puteti primi raspuns.

Din cate am vorbit cu consultatii de acolo, orice persoana, fie rau platnica in trecut la banca, poate solicita acum un credit prin intermediul formularului online.

Dupa ce trimiteti solicitarea, un consultant ia decizia in aceiasi zi. In functie de conditiile oferite puteti sa va hotarati – daca ati primit raspuns afirmativ. Dar pana atunci, eu recomand sa aplicati acum ca sa obtineti un raspuns cat mai rapid.

Curios, am mai cautat online si am gasit si alte lucruri pe care le las aici despre IFN-uri, in general:

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani si esti in situatia de mai sus este indicat sa aplici pentru un credit rapid nebancar 2019. Institutiile financiare nebancare sunt singurele institutii din Romania care acorda bani imprumut rau platnicilor.

In prezent exista foarte multe astfel de institutii care nu efectueaza verificari detaliate in listele cu restantieri. Ele functioneaza legal si sunt autorizate de Banca Romaniei.

Intre compania nebancara si persoana care doreste credite pentru rau platnici 2019 se incheie un contract in care se precizeaza suma ceruta, dobanda pe care trebuie sa o platesti la scadenta si termenul pe care trebuie sa rambursezii banii.

Se specifica, de asemenea, si penalizarile care se aplica in caz de intarzieri neasteptate.

IFN-urile acorda imprumuturi rapide in sume mici care sunt insa suficiente pentru a rezolva o problema urgenta. Exista si cateva institutii care acorda credite rau platnici 2019 ce solicita sa depui garantii imobiliare sau de natura auto.

Dar la majoritatea acestora se aplica de acasa doar cu buletinul, fara niciun tip de garantii.

IFN-urile solicita mai putine criterii atunci cand aplici la un imprumut doar cu buletinul, spre deosebire de banci. In general, aceste criterii se refera la faptul ca trebuie sa fii cetatean roman, sa fii major si sa ai venit lunar.

In ceea ce priveste varsta solicitata pentru a fi eligibil, aceasta difera de cele mai multe ori. Fiecare companie solicita si un venit diferit pentru a fi eligibil.

Institutiile nebancare percep dobanzi mai mari in comparatie cu cele mai multe dintre bancile, iar acestea din urma nu acorda credite rau platnicilor.

Dobanzile pot fi stabilite de comun acord, in functie de valoarea pe care ai cerut-o si termenul stabilit de returnare.

Aceste societati nebancare practica dobanzi mai mari deoarece au in oferta diverse tipuri de imprumuturi pentru platnici, ce uneori se obtin doar cu buletinul fara verificarea bazei de date.

Criteriile de acordare sunt mai usoare, prin urmare un astfel de credit IFN 2019 prezinta mai multe avantaje. Timpul de acordare este mult mai rapid decat in cazul celorlalte oferte.

De asemenea, solicitantul este contactat foarte rapid dupa ce acesta aplica pentru un credit de nevoi personale doar cu buletinul.

 • Banii pot fi primiti in aceeasi zi. E adevarat?

De obicei, analiza dosarului dureaza 9-10 ore. Atunci cand e nevoie urgenta de bani, multe institutii financiare nebancare acorda credite rau platnici 2019 fix in ziua in care s-a aplicat.

Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca aceste companii acorda banii in conditii mult mai flexibile decat bancile.

De regula, ai nevoie doar de buletin valabil si de un venit minim de cel putin 1000 lei. Actul de identitate trebuie sa dovedeasca faptul ca esti o persoana majora.

In acelasi timp, aceste IFN-uri iti ofera mai multe modalitati de obtinere a sumei cerute, fie online, fie direct acasa la tine, unde se deplaseaza agentul financiar.

Se poate insa sa ti se faca o oferta de credite pentru rau platnici 2019 si la sediul IFN-ului, cu acordul tau in prealabil.

Aceste companii private de finantare, inregistrate la BNR, iti garanteaza si faptul ca nimeni nu va afla ca ai luat un imprumut rapid de nevoi personale.

In prezent exista o multitudine de institutii si in acest mod ai posibilitatea sa alegi varianta cea mai potrivita.

Sumele de bani pe care le poti imprumuta chiar daca esti in Biroul de Credit, perioada de ramburs, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti daca esti restantier, dar si dobanzile percepute difera de la un IFN la altul.

Sunt multe institutii care ofera credite nebancare pentru rau platnici pe termen scurt. Este de preferat ca solicitarea sa se faca in timp util, astfel incat banii sa fie returnati la salariu.

Acesti bani se acorda online de obicei pe maxim 1 an. Si creditul pana la salariu online este accesat de un numar foarte mare de oameni, in mare parte rau platnici.

Desi exista institutii recent aparute in 2019, acestea au reusit ca in aceasta perioada sa se alinieze alaturi de IFN-urile mai vechi si mai cunoscute.

Se ofera si la acestea asadar credite online rau platnici pe aceleasi perioade de maxim 1-2 ani de zile.

Mai sunt si alte IFN-uri care acorda sume maxime de pana la 4000 lei pe un termen de o luna. Dobanda perceputa este fixa.

Pentru a nu avea probleme, trebuie sa retii urmatoarele:

In primul rand nu trebuie sa imprumuti mai mult decat poti duce. Trebuie sa te orientezi ca valoarea ratelor sa nu afecteze bugetul tau lunar.

Totodata trebuie sa rambursezi orice credit pentru rau platnici 2019 la timp deoarece in acest fel eviti penalizarile, care in cazul de fata sunt destul de mari.

In ceea ce priveste contractul pe care il inchei cu o anumita institutie nebancara, este recomandat sa citesti atent si sa stii exact ce suma este de rambursat la finalul perioadei de contract.

In acest fel trebuie sa faci tot ce tine de tine ca sa achiti ratele la scadenta. Desi initial penalizarile nu par a reprezenta o suma prea mare, in timp aceasta suma poate creste semnificativ.

Trebuie sa apelezi la credite rau platnici 2019 numai atunci cand nu ai bani pentru a-ti rezolva probleme urgente si atunci cand te afli inscris in Biroul de Credit. Suma primita trebuie gestionata in mod responsabil si rambursata in mod onorabil.

Pentru a preintampina orice nevoie incearca sa economisesti de la un salariu la altul, iar daca nu reusesti, abia atunci aplica la un imprumut.

 • Informatii recente

Obtinerea unui credit de nevoi personale este dificila atunci cand vorbim de o institutie traditionala, mai ales daca ai istoric de credit negativ.

In prezent, exista o ruta alternativa care iti poate asigura un imprumut chiar daca ai istoric negativ.

Scorul de credit din BC nu reprezinta asadar elementul esential pentru care cererea va fi respinsa. Mai degraba nu poate fi admisa o cerere de credit daca ti-ai pierdut locul de munca.

Pe internet se gasesc multi creditori autorizati (IFN) care sunt specializati in produse de imprumut concepute pentru persoanele cu istoric negativ.

In acest caz, rata dobanzii perceputa nu este mai mare decat cea perceputa si pentru cei cu scor de credit impecabil (fara intarzieri). E aceeasi.

Din aceasta cauza, institutiile nebancare online sunt considerate o optiune competitiva pentru multe banci, mai ales avand in vedere faptul ca aprobarea unui imprumut de nevoi personale este accesibila si persoanelor din BC.

Pentru aprobarea creditului este foarte important nu numai daca ai un venit regulat ci si valoarea acestui venit.

De obicei, se solicita ca locul de munca sa fie cu norma intreaga si o vechime de cel putin cateva luni.

Atunci cand ai istoric negativ, trebuie sa cauti un imprumut online care nu necesita foarte multe verificari pentru aprobare.

In acest sens, un credit pentru rau platnici ar fi posibil doar la IFN-uri. Acestea ofera valori mai ridicate in acest an si suma variaza intre 1000 si 10000 lei. Rambursarea se face in rate lunare pe mai multe luni sau la salariu, intr-o singura rata.

De interes:

152 Thoughts to “Credite rau platnici – oferta IFN 2019”

 1. Vlad dlena

  As dori un împrumut de 25000 lei să achit rata restanță și să rămân și cu ceva bănuți! Sunt in biroul de date că restantier! Mulțumesc!

 2. gina

  As dori un credit de 5000ron dar sunt bagata an BC, puteti sa-mi spuneti ce banca m-ar putea ajuta

 3. Armand

  Buna ziua as dori un credit de nevoi personale in valoare de 35000 ron.
  Mentionez ca sunt inscris in biroul de credit ca rau platnic (am fost girant ) dar creditul este achitat. Nu detin alte credite bancare.

 4. Marinela

  Bună ziua. Sunt pensionara, cu o pensie 1450 lei, sunt în biroul de credit ca rău platnic. Am nevoie urgenta de suma de 2000 lei. Mă puteți ajuta?

 5. Cotfas

  Va rog sa ma ajutati cu un credit si sa ma contactati.. Dar sunt in biroul de credit. Va multumesc

 6. sanda

  As dory un imprumut de 6000 lei! Sunt in biroul de credit! Ce banca ifn mi-ar putea acorda credit?

 7. Mariana liliana

  Buna seara am nevoie si ieu de un inprumut de 40000 dar sant restanta la raifazan sa-i achit si restu pentru niste nevoi personale

 8. Costica

  Vrem si noi un credit sunt in biroul de credit de anul trecut am atit ramasesem restant cu trei luni la tbi am achitat tot dar nu pot lua alt credit as vrea 15000 pe cinci ani

 9. Elena

  Buna ziua! Mă numesc Elena. am nevoie urgent de un credit dar am o oprire pe salariu și mai am de achitat 4rate.

 10. Gianina

  Buna ziua. Sunt Gianina, am o fetiță cu grad de handicap grav, și am nevoie de 5000 lei Ptr o dublă intervenție chirurgicală. Sunt in biroul de credit.

 11. Tatiana

  Buna seara asi dori si eu un împrumut dar sunt băgata in birou de credit cu sume mici făcute la 3 ifn am rămas fara serviciu si dobinda a crescut si nu am putut sa le achit acum am serviciu de o luna la o companie foarte mare primesc si tichete si as dori sa fac un împrumut pe termen lung sal pot plati. Va multumesc

 12. Maria

  Sunt in biroul de credit si as avea nevoie de 3000lei pe 12 luni. va rog un raspuns cat mai urgent pe email. este o problema f urgenta

 13. Pintye

  Bună ziua as dori sa mă ajutați cu un credit sa achit o banca urgent ca sunt rămasă în spate
  Aștept un raspuns

 14. Nedelcu

  Buna seara, as dori daca se poate sa obtin si eu un credit de 35000 pe 5ani, figurez cu antarzieri an biroul de credit si nici o banca nu ma poate ajuta.

 15. MIHAI

  Sunt in biroul de credit dar am achitat tot ca am avut o suma mica; si acum as dori un împrumut de 10000 ron daca se poate ca am nevoie urgent.

 16. cristi

  Buna ziua sunt in baza de date ca rau platnic si as dori o suma modesta de bani cam vreo 3000 de ron. Se poate da astept unde pot lua va rog pe numaru meu.

 17. Pătrășcan

  Bună ziua, as dori și eu un credit dar sunt in baza de date cu o întârziere de plata de 4 luni, vreau un credit de 6000lei, eu având salariu de 1800ron! Se poate??

 18. Plesiu

  Vreau și eu un credit urgent de 10000 de lei. Dar sant în baza de date cu intarzieri se poate ca am nevoie urgent.

 19. Paula

  sunt in biroul de credit cu datorie 58 zile, vreau o refinantare mai mare ma puteti ajuta

 20. Violeta

  Buna ziua sunt si eu an birou de credit si as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate, sa-mi achit restantele, as avea nevoie de 8000 ron astep raspuns de la dvs.

 21. Kovacs

  Buna ziua si eu sunt in biroul de credit ca rau platnic am nevoie urgent de1500 ca sa imi platesc datoria si sa imi rezolv restul de probleme

 22. stela73

  Buna seara, as dori si eu un credit ca sa pot sa aduc la zi ratele, sunt in biroul cu intarziere si as dori sa le aduc la zi. Va multumesc frumos.

 23. Elena

  Buna ziua va rog am nevoie de ajutor daca de poate sa fac un credit dr 13000 lei pe termen mai lung sunt trecuta in birou dar suma este achitata va mutumesc

 24. Florentina

  Buna ziua. Sunt inscrisa in biroul de rau platnici. Am nevoie urgent de o suma in valoare de 3500 lei. Se poate sa ma ajutati?

 25. Nicu

  Sunt inregistrat in biroul de credit si am nevoie urgent de 1600 lei pe 30 de zile. Sunt angajat cu contract pe termen nelimitat cu salariul de 1900 de lei.

 26. Tamas

  doresc un credit pentru rezolvarea unor probleme personale

 27. mariana

  Buna dimineata ma numesc elena sunt in biroul de credite dar am nevoie 20000 ron cat mai urgent posibil ma puteti ajuta, astept raspuns urgent pe telefon. Multumesc anticipat.

  Am uitat sa specific ca sunt pensionara cu o pensie de 1450 ron.

 28. elli

  Buna ziua. Am ajuns sa fiu inscrisa in biroul de credit deoarece am ramas fr munca . Acum de 4 ani sunt angajat cu contract pe termen nelimitat, am nevoie de 15000 ron pentru refinatarea creditului vechi. Multumesc

 29. Cecy

  Buna ziua am niste datorii si as vrea sa le platesc si raman cu o rata, ma puteti ajuta cu 6000.va rog un raspuns.

 30. Adriana

  Bună ziua, sunt în biroul de credite, am nevoie urgenta de 8000 de roni pentru 36 de luni. Mulțumesc

 31. Florentina

  Doresc un credit de 2000 de lei
  Sunt in biroul de credit

 32. Mihaela

  Buna seara, as dori un credit de 3000 Ron dar sunt rau platnica la birouri de credite, vreau urgent creditul pentru maine seara va rog mult ajutati-ma. Astept urgent raspunsul.

 33. Sava

  Vreau un credit de 3000 ron sunt inscris in bc cu datorii la 2 banci, il pot lua?

 34. Ana

  Bună ziua,

  Am nevoie urgentă de bani. Sunt înscrisă la Biroul de Credite, în plus mai am rate scadente de plătit. Și am avut minunata idee de a mă lasă păcălită de cei care mi-au promis bani. Am plătit un comision și m-am împrumutat pentru a-l achita. Vă rog să îmi oferiți o soluție.

 35. Pana

  Buna dimineata. am nevoie de 45000. sant an biroul de credit. am nevoie sa achit ratele restante.si sa raman si cu ceva bani.

 36. Floriam

  Sunt in baza de date cu o intarziere mai mult de 180 de zile as dori un imprumut de 18.000 pe un termen mai lung de 2 de ani. Sunati-ma sau pe email sa-mi transmiteti. URGENT

 37. aniela

  sunt in baza de date si as vrea un credit de 25000 lei pe 5 ani sa pot reveni la normal va rog un raspuns urgent

 38. Viorica

  Buna ziua,

  As dori sa pot accesa un credit in suma de 8000 ron pentru o perioada de 3 ani. Precizez ca sant inregistrata la biroul de credite. Suma este necesara pentru implementarea unui proiect care a primit finantare prin programul Start-up Nation.
  Va multumesc anticipat.

 39. Diana

  As dori și eu un credit de 20000 lei pe un termen de 5 ani pt nevoi personale. Aștept un răspuns, va mulțumesc!

 40. Costin

  Buna ziua… am nevoie de un credit in jur de 10000 pentru achitarea celorlalte credite, iar restu banutilor v-or fi pentru sotie care este insarcinata si are nevoie de un set de analize pentru ca nu e ok si sunt disperat. Multumesc

 41. Iorgovan

  Buna ziua ași dori un împrumut de 2500 de Ron pe o perioadă de doi ani cat ar fi rata lunara?

 42. Luminița

  Buna ziua. As dori un credit in valoare de 45000. Ce conditii trebuie sa îndeplinesc? Vreau să achit alte rate restante. Mentionez ca sunt in baza de date.

 43. Ioana

  Buna ziua am si eu nevoie urgent de suma de 10000 am restante la un alt credit si as dorii sa scap de el credeti ca m-ati putea ajuta si pe mine va rog este urgent

 44. Ioana

  Buna ziua am nevoie urgent de suma de 15000 de lei ca sa pot achita un alt credit si sa mai raman si cu ceva banuti. Ma puteti ajuta va rog? Este urgent sunt bagata la biroul de credit am o restanta de 700 de lei rog daca se poate sa ma ajutati.

 45. Zsolt

  Ma intereseaza o refinantare sunt in biroul de credit din cauza problemelor familiale financiare nu am putut achita, ma puteti ajuta?

 46. burcea

  buna ziua,
  as dori un credit de 25.000,00 lei sa achit toate creditele online si sa raman doar cu o rata lunara. Astept raspunsul dvs.

 47. husar

  Va rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un credit de nevoi personale sa imi pot indeplini visul.

 48. Ursaciuc

  Buna ziua sunt inscrisa in biroul de credit. Am achitat datoria ramasa pana in 2019 februarie. Atunci sunt stearsa. Doresc un credit de 50000 ron pe o perioada de 5 ani sa achit providentul si euroline si sa raman cu ceva bani.

 49. Cristia

  As dori un credit de 1000 lei si un tel de contact.

 50. Niculae

  Bună ziua! Am un cetelem cu 3900 plus unicredit cu 10000 lei, mai vreau un împrumut cu suma de 30000-40000 lei.

 51. Liviu Florentin

  As dori si eu un credit de 50000 lei dar sunt in birou de credite cu o suma de 1750. Acum sunt la zi.

 52. Plesca

  Asi dori un credit urgent 20000 lei daca se poate.

 53. Guliman

  Doresc si eu un credit de 1000 lei sau mai mult pe o perioada mai lunga. Sunt in biroul de credit.

 54. Rusu

  Buna ziua as dori si eu un credit de 10000 pe termen de 2 sau 3 ani daca se poate.

 55. Fildan

  As dori un credit de 3000 euro. Am salariu minim pe economie, mai am un credit imobiliar. Nu am restante la plata creditului. O zi buna

 56. Ioana Teodora

  Apar in biroul de credite cu o suma de 700 de lei. Am nevoie urgent de un alt credit și unde am sunat nu ma pot ajuta! Singurul venit actual este indemnizația de creștere, as putea aplica la un credit in aceasta situație?

  1. Cristina

   Te rog sa-mi spui daca ai gasit o varianta de creditare. Am si eu nevoie, dar fiindca figurez in biroul de credit cu un istoric negativ, nu pot accesa un credit bancar. Am nevoie de o suma mai mare, pe termen lung.

 57. Georgeta

  Nu stiu daca mai sunt in biroul de credit si am nevoie de 2000 lei. Sunt pensionara cu 640 lei cu revizie!

 58. Madalin

  Buna ziua as dori și eu un împrumut de 60 de milioane, salariu meu de bază e 16 milioane.

 59. manuela ioana

  as dori un imprumut ca am ramas cu niste restante sunt in bc

 60. Babos

  As dori un credit 15000 pe 3 ani, lucrez la michelin zalau de mai bine de 1 an, sunt raportata la biroul de credit, dar vreau sa-mi platesc restanta si sa fac niste renovari la casa. Salarul este de 2200 + bonuri de masa de 300. Va rog sa ma ajutati daca se poate.

Leave a Comment