Credite rau platnici – oferta IFN 2019

Rau platnic, vreau credit! Asa suna cererea solicitantilor inscrisi in Biroul de Credit cu restante si istoric negativ.

Stiu, e greu sa obtii un imprumut intr-o astfel de situatie, dar nu imposibil.

Tocmai am primit unul. Fara garantii. Am aplicat la un IFN online.

Cerinte: sa ai vechime minim o luna la munca, 18 ani si salariu sau pensie.

Eu am solicitat 7500 lei pe 3 ani. Cam in 3 zile am primit aprobare la un credit de la aceasta institutie financiara nebancara, cu rata de 600 lei.

Repet, am aplicat online la acest IFN autorizat.

E necesar sa completati cererea ca sa puteti primi raspuns.

Din cate am vorbit cu consultatii de acolo, orice persoana, fie rau platnica in trecut la banca, poate solicita acum un credit prin intermediul formularului online.

Dupa ce trimiteti solicitarea, un consultant ia decizia in aceiasi zi. In functie de conditiile oferite puteti sa va hotarati – daca ati primit raspuns afirmativ. Dar pana atunci, eu recomand sa aplicati acum ca sa obtineti un raspuns cat mai rapid.

Curios, am mai cautat online si am gasit si alte lucruri pe care le las aici despre IFN-uri, in general:

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani si esti in situatia de mai sus este indicat sa aplici pentru un credit rapid nebancar 2019. Institutiile financiare nebancare sunt singurele institutii din Romania care acorda bani imprumut rau platnicilor.

In prezent exista foarte multe astfel de institutii care nu efectueaza verificari detaliate in listele cu restantieri. Ele functioneaza legal si sunt autorizate de Banca Romaniei.

Intre compania nebancara si persoana care doreste credite pentru rau platnici 2019 se incheie un contract in care se precizeaza suma ceruta, dobanda pe care trebuie sa o platesti la scadenta si termenul pe care trebuie sa rambursezii banii.

Se specifica, de asemenea, si penalizarile care se aplica in caz de intarzieri neasteptate.

IFN-urile acorda imprumuturi rapide in sume mici care sunt insa suficiente pentru a rezolva o problema urgenta. Exista si cateva institutii care acorda credite rau platnici 2019 ce solicita sa depui garantii imobiliare sau de natura auto.

Dar la majoritatea acestora se aplica de acasa doar cu buletinul, fara niciun tip de garantii.

IFN-urile solicita mai putine criterii atunci cand aplici la un imprumut doar cu buletinul, spre deosebire de banci. In general, aceste criterii se refera la faptul ca trebuie sa fii cetatean roman, sa fii major si sa ai venit lunar.

In ceea ce priveste varsta solicitata pentru a fi eligibil, aceasta difera de cele mai multe ori. Fiecare companie solicita si un venit diferit pentru a fi eligibil.

Institutiile nebancare percep dobanzi mai mari in comparatie cu cele mai multe dintre bancile, iar acestea din urma nu acorda credite rau platnicilor.

Dobanzile pot fi stabilite de comun acord, in functie de valoarea pe care ai cerut-o si termenul stabilit de returnare.

Aceste societati nebancare practica dobanzi mai mari deoarece au in oferta diverse tipuri de imprumuturi pentru platnici, ce uneori se obtin doar cu buletinul fara verificarea bazei de date.

Criteriile de acordare sunt mai usoare, prin urmare un astfel de credit IFN 2019 prezinta mai multe avantaje. Timpul de acordare este mult mai rapid decat in cazul celorlalte oferte.

De asemenea, solicitantul este contactat foarte rapid dupa ce acesta aplica pentru un credit de nevoi personale doar cu buletinul.

 • Banii pot fi primiti in aceeasi zi. E adevarat?

De obicei, analiza dosarului dureaza 9-10 ore. Atunci cand e nevoie urgenta de bani, multe institutii financiare nebancare acorda credite rau platnici 2019 fix in ziua in care s-a aplicat.

Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca aceste companii acorda banii in conditii mult mai flexibile decat bancile.

De regula, ai nevoie doar de buletin valabil si de un venit minim de cel putin 1000 lei. Actul de identitate trebuie sa dovedeasca faptul ca esti o persoana majora.

In acelasi timp, aceste IFN-uri iti ofera mai multe modalitati de obtinere a sumei cerute, fie online, fie direct acasa la tine, unde se deplaseaza agentul financiar.

Se poate insa sa ti se faca o oferta de credite pentru rau platnici 2019 si la sediul IFN-ului, cu acordul tau in prealabil.

Aceste companii private de finantare, inregistrate la BNR, iti garanteaza si faptul ca nimeni nu va afla ca ai luat un imprumut rapid de nevoi personale.

In prezent exista o multitudine de institutii si in acest mod ai posibilitatea sa alegi varianta cea mai potrivita.

Sumele de bani pe care le poti imprumuta chiar daca esti in Biroul de Credit, perioada de ramburs, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti daca esti restantier, dar si dobanzile percepute difera de la un IFN la altul.

Sunt multe institutii care ofera credite nebancare pentru rau platnici pe termen scurt. Este de preferat ca solicitarea sa se faca in timp util, astfel incat banii sa fie returnati la salariu.

Acesti bani se acorda online de obicei pe maxim 1 an. Si creditul pana la salariu online este accesat de un numar foarte mare de oameni, in mare parte rau platnici.

Desi exista institutii recent aparute in 2019, acestea au reusit ca in aceasta perioada sa se alinieze alaturi de IFN-urile mai vechi si mai cunoscute.

Se ofera si la acestea asadar credite online rau platnici pe aceleasi perioade de maxim 1-2 ani de zile.

Mai sunt si alte IFN-uri care acorda sume maxime de pana la 4000 lei pe un termen de o luna. Dobanda perceputa este fixa.

Pentru a nu avea probleme, trebuie sa retii urmatoarele:

In primul rand nu trebuie sa imprumuti mai mult decat poti duce. Trebuie sa te orientezi ca valoarea ratelor sa nu afecteze bugetul tau lunar.

Totodata trebuie sa rambursezi orice credit pentru rau platnici 2019 la timp deoarece in acest fel eviti penalizarile, care in cazul de fata sunt destul de mari.

In ceea ce priveste contractul pe care il inchei cu o anumita institutie nebancara, este recomandat sa citesti atent si sa stii exact ce suma este de rambursat la finalul perioadei de contract.

In acest fel trebuie sa faci tot ce tine de tine ca sa achiti ratele la scadenta. Desi initial penalizarile nu par a reprezenta o suma prea mare, in timp aceasta suma poate creste semnificativ.

Trebuie sa apelezi la credite rau platnici 2019 numai atunci cand nu ai bani pentru a-ti rezolva probleme urgente si atunci cand te afli inscris in Biroul de Credit. Suma primita trebuie gestionata in mod responsabil si rambursata in mod onorabil.

Pentru a preintampina orice nevoie incearca sa economisesti de la un salariu la altul, iar daca nu reusesti, abia atunci aplica la un imprumut.

 • Informatii recente

Obtinerea unui credit de nevoi personale este dificila atunci cand vorbim de o institutie traditionala, mai ales daca ai istoric de credit negativ.

In prezent, exista o ruta alternativa care iti poate asigura un imprumut chiar daca ai istoric negativ.

Scorul de credit din BC nu reprezinta asadar elementul esential pentru care cererea va fi respinsa. Mai degraba nu poate fi admisa o cerere de credit daca ti-ai pierdut locul de munca.

Pe internet se gasesc multi creditori autorizati (IFN) care sunt specializati in produse de imprumut concepute pentru persoanele cu istoric negativ.

In acest caz, rata dobanzii perceputa nu este mai mare decat cea perceputa si pentru cei cu scor de credit impecabil (fara intarzieri). E aceeasi.

Din aceasta cauza, institutiile nebancare online sunt considerate o optiune competitiva pentru multe banci, mai ales avand in vedere faptul ca aprobarea unui imprumut de nevoi personale este accesibila si persoanelor din BC.

Pentru aprobarea creditului este foarte important nu numai daca ai un venit regulat ci si valoarea acestui venit.

De obicei, se solicita ca locul de munca sa fie cu norma intreaga si o vechime de cel putin cateva luni.

Atunci cand ai istoric negativ, trebuie sa cauti un imprumut online care nu necesita foarte multe verificari pentru aprobare.

In acest sens, un credit pentru rau platnici ar fi posibil doar la IFN-uri. Acestea ofera valori mai ridicate in acest an si suma variaza intre 1000 si 10000 lei. Rambursarea se face in rate lunare pe mai multe luni sau la salariu, intr-o singura rata.

De interes:

152 Thoughts to “Credite rau platnici – oferta IFN 2019”

 1. Edi

  Buna ziua,
  As dori sa stiu de unde pot obtine un credit pe termen lung, in conditiile in care sunt inscris in Biroul de Credit.

 2. Elena Maria

  As dori sa stiu de unde pot lua un credit pe termen lung daca in biroul de credit apar negativ.

 3. Florentina

  as dori un credit de 10.000 lei pe o perioada de 4 ani, am istoric negativ.

 4. Adriana

  Aș putea face un credit de 4000 lei pe 3 ani dacă sunt raportată la biroul de credit?

 5. matei marius

  imi trebuie un credit de 3000 ron de unde pot lua

 6. gheorghe daniel

  Buna ziua, doresc un credit de 5500 lei pe 2 ani, de unde pot sa iau?

 7. Georgescu

  Si eu as dori un credit si am aceeasi problema cu bc 😔

 8. cristina

  Buna ziua as dori un imprumut de 10000 lei dar sunt restanta la 2 credite, ma puteti ajuta?

 9. Oana

  As dori si eu un credit dar daca sunt in bc cum procedez?

 10. Maria

  Bună ziua daca sunt in biroul de credit pot lua un credit de la dvs?

 11. Florin

  Sunt in biroul de credit negativ cu restanță de 1500 lei pentru un telefon mobil scos în rate. Eu lucrez in Germania cu contract de munca nelimitat, de 1 an de zile lucrez. Pot lua credit pt o casa sau alte optiuni?

 12. Stefan Daniela

  As dori si eu un credit urgent sunt in Biroul de Credit si as vrea si o sumă mai mare dar pe termen lung.

 13. Vasile Elena

  Am nevoie de 500 de lei pe termen de 15 zile. Mă puteți ajuta?

 14. feraru

  Buna ziua as dori si eu un credit dar nu stiu daca pot. Am avut si eu o rată pe care am platit-o dar m-au băgat rea planica. Sunt insotitoare cu carte de munca.

 15. Dragomir Ioana

  Vreau un credit, dar sunt in baza de date.

  1. Gheorghita

   Buna ziua as dori un credit dar sunt in Biroul de Credit si daca se poate fara cont bancar.

 16. Adrian Catalin

  As dori un credit mai mare pe termen lung pentru a-mi achita celelalte datorii. Sunt deja în BC. Ma puteți ajuta?

 17. Ghita

  Vreau și eu un credit cu cine iau legătura

 18. Alina

  Vreau 1500 ron dar sunt in Biroul de Credite, lucrez fără contract. Cine ma poate ajuta?

 19. Cornelia

  Vreau un credit de 30000 lei pe 3 ani pentru a închide alte credite.

 20. Georgian

  As dori si eu un credit in valoare de 5.000 de lei dar sunt rau platnic la o banca! Ma puteti ajuta?

 21. Liliana

  Doresc si eu un credit.

Leave a Comment