Credite rapide pentru pensionari fara limita de varsta 2023. Cand ai peste 70 ani

De cand am scris acest articol au aparut intre timp multe oferte de credite pentru pensionari 2023. La cateva dintre ele nu exista limita de varsta. Adica se acorda si daca ai 70 ani sau chiar peste 80 ani.

Ca de fiecare data, personal m-am folosit de creditele rapide cu dobanda 0 de la ifn. Momentan este singura posibilitate pentru un pensionar trecut bine de 70 de ani sa ia un credit in 2023.

La un ifn pot aplica pentru un imprumut si pensionarii cu handicap si de asemenea, persoanele scoase anticipat la pensie.

Dezavantajul este dobanda nejustificat de ridicata si costurile pe care le aplica aceste institutii daca intarzii.

In cadrul ifn-urilor se mai acorda credite pentru pensionari la domiciliu. Beneficiul unui astfel de imprumut este ca poate fi folosit la orice, de la cumparaturi si pana la concedii.

In ultima vreme fiecare banca si-a schimbat comportamentul fata de pensionari si cu greu mai ofera credite peste o anumita varsta. De exemplu, peste 70 ani.

Nu mai spun ca daca ai intarzieri in baza de date e si mai greu sa faci rost urgent de un imprumut de nevoi personale.

Nelu Burlea sunt. Am zis sa revin aici cu o parere dupa ce am reusit sa iau cu greu un credit pentru pensionari fara limita de varsta.

Am 72 de ani si la varsta asta e foarte dificil sa te mai accepte cineva.

Cumnatul meu a reusit tot de la o institutie nebancara sa ia un credit rapid cu pensie revizuibila.

Eu am facut multe drumuri pe la banci si nici una nu a vrut sa-mi acorde bani pentru ca mi s-a spus ca ei nu mai dau credite pentru pensionari peste 70 de ani.

Cum am facut pana la urma rost de o suma de bani

Am aplicat la o institutie financiara nebancara dupa ce am gasit un fluturas cu informatii in cutia postala, unde scriau ca acorda imprumut fara limita de varsta.

Creditul asta nebancar se acorda online, nu trebuie sa mai suni. La institutia asta de la care am luat si eu credit de nevoi personale pentru pensionari am aplicat completand cu socrul meu acel formular.

De la 500 pana la 10000 de lei

Cu pensia mea am reusit sa iau suma de 2400 lei desi nu am depus garantii sau codebitor. Socru-miu cu pensie revizuibila a luat 1300 de lei, tot fara limita de varsta.

El a primit banii mai repede decat mine pentru ca a ales sa-i fie adusi la domiciliu.

Eu nu recomand insa gestionarea la domiciliu pentru ca se mai platesc niste bani in plus pe langa dobanda si se aduna la rate.

Am primit creditul pentru pensionari la care am aplicat online prin transfer bancar in 2 zile. Daca nu ai cont la banca unde sa iti fie transferati banii poti alege pana la urma serviciul contra cost de primire a lor acasa.

Asa va veni cineva care iti aduce banii si tu trebuie sa-i returnezi in rate saptamanale sau lunare, dupa cum alegi in contract.

Am vazut ca poti achita creditul pentru pensionari si cu o pensie mica, insa trebuie sa calculezi si celelalte cheltuieli inainte de a te decide cu privire la alegerea termenului de rambursare.

De exemplu daca vrei un imprumut de 5800 lei si ai peste 70 de ani poti sa-l returnezi la acest IFN in rate lunare pe 12 luni sau chiar 2 ani.

Din cate stiu firma aceasta nebancara acorda credite rapide si pensionarilor care au depasit 80 de ani. Cerinta este sa completeze formularul amintit.

De fapt, imprumuturile nebancare sunt fara limita de varsta si la cele mai multe nu trebuie sa aduci garantii.

Pensionarii pe caz de boala au acces la aceleasi sume de bani daca aduc un singur document: cuponul de pensie.

Cum creditele de nevoi personale de la banca sunt greu de accesat de pensionari, acestora nu le ramane decat solutia IFN-urilor si a CAR-urilor.

Dar cum la CAR primesti bani imprumut numai daca ai cotizat in trecut sau daca aduci gaj, e mai dificil sa ai succes.

Ca sa recapitulez cum am luat eu credit pentru pensionari cu fluturas si buletin, fara banci: am completat acel formular si dupa jumatate de ora am fost sunat sa mi se puna cateva intrebari.

Am raspuns timp de 5 minute dupa care mi s-a comunicat ca o sa am banii pe card a doua zi.

Nu stiu ce sa va zic despre dobanda, la mine a fost acceptabila deoarece aveam nevoie de acest credit nebancar urgent pentru pensionari.

Daca mi-ar fi acordat vreuna din banci banii de care aveam nevoie atunci probabil nu as fi mai apelat la alta solutie, insa doar cu acest IFN mi-am rezolvat treaba.

Au fost rapizi si asa am reusit sa folosesc banii intro problema urgenta.

Acum mai am putin de platit la acest credit pentru pensionari fara limita de varsta, mai precis cateva rate.

Am platit mereu la timp ca sa nu am probleme cu dobanda penalizatoare sau cu Biroul de Credit, ca si asa bancile nu mai acorda bani daca ai depasit o limita de varsta (70 – 75 ani), nu mai vorbim sa fii deja restantier.

Daca ai istoric negativ si esti considerat rau platnic poti aplica online, din cate am inteles, tot la un IFN pentru credite rapide pensionari 2024.

Pentru persoanele care doresc sa afle mai multe, am gasit urmatoarea descriere intr-un post de stiri:

In ultimul timp institutiile financiare nebancare au intrat in vizorul romanilor interesati de credite rapide si asta din cauza dificultatii de a accesa un credit bancar.

Asteptarea foarte lunga a raspunsului referitor la acordarea creditului bancar i-a determinat pe multi cetateni sa-si indrepte atentia catre IFN-uri.

In prezent, pe piata financiara de la noi functioneaza numeroase institutii nebancare iar acestea ofera o metoda moderna daca este sa ne referim la documentele necesare obtinerii unui credit rapid, dar mai ales la acordarea acestuia in cel mai scurt timp posibil.

Majoritatea institutiilor nebancare acorda imprumuturi in 48 de ore mai ales atunci cand clientul indeplineste toate conditiile necesare.

In prezent, in tara noastra sunt extrem de populare cateva IFN-uri si asta din doua motive: consultanta de calitate pe de-o parte, iar pe de alta parte este vorba de imprumuturile rapide pe care le ofera pensionarilor si nu numai.

De interes:

17 Thoughts to “Credite rapide pentru pensionari fara limita de varsta 2023. Cand ai peste 70 ani”

 1. farcas

  În mînă se poate?

 2. Despa

  Doresc si eu un credit pentru nevoi personale de 1500 lei pe o perioada de 3 ani.
  Care sunt conditiile dvs?
  Sunt pensionar si am un venit de 1950 lei/lunar.

 3. Burcea

  Buna seara, am 72 de ani si doresc un credit, mentionez ca sunt in baza de credit. Daca ma puteti ajuta va rog.

 4. Sparios

  Pentru maica-mea cu pensie de 2600 lei. Doreste 4000 lei.

 5. Sandulescu

  Buna ziua! Tatal meu are 72 de ani si ar avea urgent nevoie de un credit. Daca il puteti ajuta, va rog sa imi spuneti.

 6. Dragan

  Am 65 ani am o pensie de 520 lei și una de handicap de 350 lei ce împrumut as putea face? Am nevoie urgent de 8000 lei. Ma puteți ajuta?

 7. Dumitru

  Buna ziua am 64 ani am o pensie de 600, ce imprumut pot face. Am nevoie neaparat de 10000 lei urgent daca se poate.

 8. stan

  Am o pensie de 2790, dar am intrat intr-un joc fara sfarsit cu imprumuturi la cateva ifn-uri si vreau sa ma ajutati sa scap, adica sa imi oferiti un imprumut de macar 200000 pe 2-3 ani si sa achit toate datoriile si sa platesc doar la dumneavoastra rata lunara.

 9. Emil

  tata e pensionar are o pensie de 1700 lei vrea sa ia un credit de 5000, cat e dobanda pe luna pe un termen de 2 ani si cand poate sa primeasca banii?

 10. Gheorghe

  pot sa fiu si eu ajutat am varsta de 62 ani, sunt pensionar cu o pensie de 2750 si m-am incurcat in datorii prea multe la activ si ca sa le descurc mi-ar trebui cam 30000 mi-as da toate si as ramane cu un I.F.N care m-ar putea ajuta. Datoria sa fie in rate pe 5 ani.

  1. Pavel

   Buna ziua, tata are varsta de 76 de ani, poate sa faca un credit vreau sa stiu daca se poate, va rog sa ne raspundeti si noua, sa stim.

 11. Cecilia

  Am nevoie urgenta de 2000 lei sunt pensionara de boala cu pensia de 7300.

 12. Aurica

  Bunica mea de 80 de ani ar vrea sa faca un imprumut, are nevoie urgent de 15000 lei.

 13. Baciu

  Bunicul meu are 71 de ani și ar dori un credit de la dvs. de 5000 lei pt nevoi speciale.

 14. Cornelia

  Bună ziua doresc un credit, am o pensie de 923 de lei pe caz de boala, mă încadrez?

 15. Felicia

  Mă numesc Felicia, am 72 de ani, sunt pensionară si as dori in credit de 3000 de RON, daca ma puteți ajuta! Pensia este de 1100 RON.

 16. Elena

  Am 73 de ani o pensie de 11250 lei as vrea o refinantare 25000 lei.

Leave a Comment