Ce poti sa faci cand ai nevoie de bani cat mai repede posibil

Pe scurt, atunci cand ai nevoie de bani cat mai repede posibil, poti sa iei un credit online fara multe acte.

Creditele rapide au devenit unele dintre cele mai populare produse financiare, deoarece institutiile bancare traditionale ofera mai greu o finantare in momentul actual.

Creditele rapide au multe avantaje, dar ele prezinta precum e si normal, si dezavantaje in comparatie cu alte tipuri de credite si imprumuturi de nevoi personale.

Atunci cand iti doresti sa faci o alegere inspirata, trebuie sa pui in balanta avantajele si dezavantajele in cazul tau, astfel incat avantajele sa primeze.

Citind in continuare, vei descoperi singur punctele forte, dar si minusurile acestor imprumuturi nebancare.

Avantajele:

Printre punctele pozitive care ne vin acum rapid in minte cu privire la aceste forme de finantare se numara deopotriva: simplitatea si usurinta pentru a aplica la ele.

Din moment ce tot procesul se realizeaza online, e clar ca timpul pierdut este minim fiindca nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa.

Oricine aplica se afla in posibilitatea de a primi pana la 2000 lei in termen de 24-48 ore fara garantii sau altceva.

Mai precis, respectiva institutie financiara nebancara la care vei dori sa apelezi iti acorda totul doar cu o dovada de salariu si cu buletinul.

Pentru a obtine bani rapid nu ai nevoie de documente aditionale deoarece vei primi raspunsul dupa ce ai trimis cererea de aplicare online.

Va veni un raspuns imediat si vei fi rugat sa atasezi in format electronic, adica direct de pe tel, datele tale de identificare. Documentul cu care atesti veridicitatea informatiilor trimise electronic este reprezentat de cartea de identitate.

Un alt avantaj este ca odata cu primirea creditului nu esti conditionat sa achizitionezi si alte produse financiare de tipul asigurarilor de viata sau a depozitelor si asta doearece ifn-urile sunt specializate in acordarea de credite si nimic mai mult.

Nu trebuie sa acorzi niciun fel de explicatie cu privirea la ce vei face cu banii consultantului financiar care se ocupa de dosarul tau.

IFN-urile nu fac diferente intre persoane fizice si companii, astfel incat ambele categorii sunt eligibile pentru primirea unei finantari.

Tu alegi cat sa platesti in fiecare luna, setandu-ti rata lunara direct din calculatorul de credit.

Avantajele creditelor rapide sugereaza faptul ca acesta este unul dintre modurile cele mai bune de a obtine banii rapid, dar lucrurile nu stau mereu la fel deoarece exista si dezavantaje pe care le prezinta aceste credite.

Ratele dobanzilor care urmeaza sa fie platite de clientul unui ifn sunt de obicei mai mari decat la creditele de nevoi personale, iar procentul DAE  pe perioade scurte se situeaza si la 200%.

Suma primului credit nu este una foarte mare, ea nu depaseste 2000 lei de obicei si acesta poate fi considerat un alt dezavantaj.

De asemenea, trebuie sa ai un venit incasat lunar si de obicei aici se accepta salariile si pensiile.

In plus, un alt dezavantaj major este faptul ca unele ifn-uri tin la istoricul tau de credit si verifica inainte de o eventuala aprobare daca ai inregistrat pana acum restante la alte credite.

Principale entitati la care poti aplica pentru credite rapide online sunt cele pe care le gasesti in mod obisnuit pe internet.

Dupa cum am mentionat in lista avantajelor, cererea de aplicare este foarte simplu de completat si se trimite prin intermediul internetului.

Pentru a inainta o cerere se alege mai intai compania care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, dupa care se acceseaza site-ul institutiei financiare nebancare.

Acolo se gaseste un calculator de credit si prin intermediul lui se alege suma si perioada de rambursare si tot acolo sunt afisatele si taxele lunare pe care va trebui sa le platesti in cazul creditului ales.

In cadrul aceluiasi pas se completeaza datele de identificare ale clientului si astfel se trimite cererea fara a te mai deplasa de la domiciliu.

In maxim cateva ore vei fi sunat de un angajat al ifn-ului care va trece sa confirmi cererea facuta de tine si daca totul este in regula nu mai ai nevoie decat de cartea de identitate si de contul tau de card, iar banii ii vei avea in cont in maximum 24-48 ore.

In cazul in care acest proces ti se pare nepotrivit, poti obtine bani la fel de rapid sau mai urgent printr-un alt tip de produs financiar. Aici ne referim si la imprumuturile online cu garantie, caz in care se poate primi o suma mai mare, dar va fi insa nevoie sa indeplinesti mai multe cerinte.

Avantajul consta in faptul ca acestea din urma se pot obtine si fara dovada de salariu si chiar si atunci cand esti listat in Biroul de Credit.

Este adevarat ca aceasta forma de creditare este mai scumpa decat o alta modalitate de finantare.

De asemenea, tot in ideea de a ne folosi de bani in timp urgent, ne putem indrepta atentia si spre ratele fara dobanda destinate pentru cumparaturi, dat fiind faptul ca se pot obtine de aproape orice persoana angajata cu salariu minim.

Pentru a incheia un contract la un magazin care ofera cumparaturi in rate fara dobanda nu se vor completa atat de multe cereri si nu se vor semna zeci de acte.

Nu in ultimul rand, e de mentionat faptul ca in ultima perioada chiar si bancile au inceput sa lanseze credite cu aprobare online, astfel ca este la fel de simplu sa aplici la ele ca la orice ifn mai mic.

Nu se mai impun atat de multe cerinte, nu se mai cere un volum atat de mare de acte, insa un lucru este cert: este nevoie de cel putin un drum intr-o sucursala fizica.

De interes:

Leave a Comment