Credit cu o luna vechime. Lucrezi de putin timp?

Lucrez de putin timp si vreau un credit cu o luna vechime. Stiti cum as putea face rost de bani in situatia data? Am fost la mai multe banci si toate mi-au respins solicitarea.

Daca trebuie sa va imprumutati de la banca si aveti o vechime doar de o luna la actualul angajator, atunci problema e putin mai complicata.

Numai o singura banca din Romania accepta o vechime mai mica de trei luni insa aceasta s-a desfiintat de curand.

Daca nu puteti obtine un credit in conditiile respective, dar aveti nevoie de bani pentru a achizitiona ceva, atunci o idee ar fi sa apelati la un card de cumparaturi sau la un descoperitor de cont deoarece in aceste cazuri conditiile pot fi mai lejere.

Altfel daca niciuna dintre solutiile in cauza nu se potriveste situatiei voastre, mai ramane optiunea de a aplica la un credit nebancar cu o luna vechime.

Institutiile nebancare sunt in general interesate sa acorde imprumuturi persoanelor angajate fara a conta in mod decisiv vechimea in munca.

Din acest motiv nu se cere niciodata cartea de munca ci doar extrasul de cont.

In timp ce la banci vechimea totala trebuie sa depaseasca 12 luni, la aceste institutii se poate trece cu indulgenta peste anumite conditii.

De obicei persoanele care lucreaza de putin timp sunt incluse de angajator intr-o etapa de proba de circa 3 luni, timp in care nici salariul nu este foarte mare.

Tot in aceasta perioada, potrivit reglementarilor de actualitate din codul muncii, cei care va angajeaza au posibilitatea sa va concedieze destul de usor.

Daca punem cap la cap toate aceste motive vom vedea limpede de ce bancilor le vine mai greu sa ia in considerare veniturile unor persoanelor care lucreaza de curand.

Tot ce putem spune este ca aceste ifn-uri se deosebesc de banci printr-o politica de creditare mai simpla.

Nu ai nevoie decat de o luna de vechime pentru a obtine un credit rapid online.

De asemenea nu este necesar sa prezinti cartea de munca sau contractul de munca pentru a deveni un client eligibil.

Problema persoanelor cu contract de munca pe perioada determinata care nu pot sa ia un credit de la banci este deja de notorietate.

De fiecare data cele mai mari sanse de obtinere a unui credit de nevoi personale il au cei care merg la banca avand un contract incheiat pe peroada nedeterminata.

Veniturile mici, vechimea putina de la actualul loc de munca si uneori restantele inregistrate in Biroul de Credit te determina fara sa vrei sa apelezi la o alternativa.

Existenta unor intarzieri in baza de date face mai greu demersul de a obtine un imprumut de nevoi personale.

Informatiile sumare pe care trebuie sa le prezinti institutiilor nebancare fac mai usoara obtinerea banilor doriti.

In perioadele neaglomerate din an, raspunsul unui ifn la orice solicitare nu depaseste pragul de o ora.

Intelegem astfel ca un credit cu o luna vechime este posibil doar cu buletinul.

Prin mijloacele electronice putem dovedi mult mai usor care este venitul nostru. De aceea si institutiile nebancare ne solicita doar un extras de cont.

Daca de abia ai incasat primul tau salariu la noul job si s-a ivit o problema in viata personala, atunci poti solicita un credit cu 1 luna vechime, avand grija la data scadenta si la dobanda – factori care trebuie sa influenteze decizia ta.

Aceste institutii care au un program mai lejer prin care acorda imprumuturi online nu au de obicei costuri ascunse si in nici un caz nu trebuie sa ceara avans.

Criteriile care aduc un client in postura de a fi declarat eligibil sunt de regula minimale.

De aceea banii trebuie folositi cu certitudinea ca ii poti rambursa.

Gradul de indatorare trebuie sa ramana la un nivel optim chiar si atunci cand vorbim de un credit cu vechime de o luna.

Daca abia te-ai angajat si ai probleme cu banii nu poti cere angajatorului salariul in avans, asa cum mai procedeaza ceilalti colegi de munca care sunt mai vechi decat tine. Astfel cea mai la indemana optiune dupa imprumutul de la cunostinte este imprumutul de la un ifn in conditii simple.

De interes:

3 Thoughts to “Credit cu o luna vechime. Lucrezi de putin timp?”

  1. victor

    Lucrez de pe 21 mai la o firma care lucrează pentru Petrom, salariu 2100 in mana, primesc 1440 plus bonuri de 200.

  2. Bogdan

    Lucrez de aproximativ o luna cu contract nedeterminat. Salariu 2000 lei brut. As dori un imprumut de 10000 lei.

  3. Octavian

    Lucrez de 3 luni si vreau un credit de 2000 de lei.

Leave a Comment