Credit de nevoi personale cu poprire pe salariu. Se mai poate?

Poprirea pe salariu e strans legata de Biroul de Credit. Daca ai intarzieri, banca trimite dupa o perioada o instiintare catre Biroul de Credit si mai apoi demareaza procedurile de executare silita (in cazul in care trece mai mult timp si ratele nu se achita).

Numerosi oameni isi doresc un credit de nevoi personale sau o refinantare pentru a plati datoriile si a desfiinta poprirea instituita pe conturile lor bancare.

Un raspuns scurt ar fi afirmativ. Da, se poate sa iei imprumut dupa poprire.

In practica insa, e nevoie de mai multe drumuri. Fiecare situatie difera si atunci nicio banca nu poate spune cu exactitate daca iti va acorda in continuare un imprumut.

Cel mai comun mod de lucru cand ai poprire si vrei credit se realizeaza de obicei in felul urmator: banca verifica situatia ta si e de acord sa iti ofere creditul numai daca te angajezi sa iti platesti datoriile cu o parte din banii pe care ii primesti.

Altfel desfiintezi poprirea si scapi de datoriile acumulate in timp din cauza ratelor restante.

Acum trebuie doar sa te califici la un astfel de credit, deoarece in functie de cat de mare e datoria, cu atat si imprumutul solicitat va trebui sa fie mai mare.

Poti incerca sa mergi la o banca si sa le propui aceasta varianta.

Este dificil de aproximat rata de succes deoarece, avand in vedere ca aprobarea la un credit tine si de istoricul din Biroul de Credit, acest lucru probabil ca nu te ajuta in mod cert.

Dar stim cu totii ca se acorda si derogari in functie de venitul solicitantului si alte criterii pe care le stabileste regulamentul intern al unei banci.

Tot ce putem sa iti spunem este ca situatia ta nu este una particulara. In practica zilnica, cei de la banca se intalnesc cu multe astfel de cazuri si la cateva dintre ele gasesc o solutie spre rezolvare.

Mai poti lua un credit cu poprire pe salariu in 2024 de la ifn-uri. Si aceste institutii functioneaza dupa reguli bine reglementate, numai ca au o dobanda mai mare decat bancile.

Chiar daca nu mai e o noutate, ifn-urile ofera posibilitatea oricui sa aplice online. Deci nu ar fi un efort mult prea mare sa vezi daca poti lua in acest mod un credit cu poprire pe cont.

Procedura este oricum simplificata la ifn-uri. Se fac verificari la Biroul de Credit, insa spre deosebire de banci, aceste institutii acorda imprumuturi si cu istoric de rau platnic.

In orice caz conteaza si suma care reprezinta obiectul popririi. Daca vorbim de o suma mare, bineinteles ca procesul este mai indelungat si hotararea se ia mai greu.

Ce presupune un credit cand ai conturile bancare blocate? Faptul ca, mai intai de toate, trebuie sa cauti un ifn care ofera imprumuturi la domiciliu sau la sediul lor.

Daca locuiesti intr-un oras mai mare, acest lucru nu este deloc complicat. Cei din localitati mai mici pot aplica online la un astfel de ifn.

Aprobare sub 20 minute? Aceasta este una dintre cele mai des intalnite formulari cand vorbim despre creditele nebancare.

Trebuie sa fii insa atent ce comisioane presupune orice alt imprumut pe care planuiesti sa il faci.

Se poate sa beneficiezi de comision 0 de analiza, insa nu e de neglijat comisionul de administrare, de exemplu.

Cauta in orice caz un ifn care iti poate oferi credit cu conturile poprite la o dobanda cat mai mica.

Institutiile care acorda credite vor dori oricand sa va ofere banii prin transfer bancar. Ce e mai simplu de atat?

Dar atunci cand nu ai cont la banca din cauza popririlor sau din alte motive si trebuie sa faci rost de un imprumut, ce faci?

Mai poti apela si la un CAR, daca ai depus in prealabil un fond sau te poti orienta spre un CAR mai nou, care nu necesita sa ai fond pentru imprumuturi mici.

Foarte multe persoane care au probleme cu datoriile si nu le mai pot gestiona cauta sa ia o refinantare. O extindere a perioadei de creditare presupune bineinteles si rate mai mici.

Problema principala reiese insa din faptul ca ai contul de salariu poprit, si atunci nu prezinti suficient de multa incredere pentru banci.

Daca ai fost la o banca si nu ti s-a oferit nicio solutie atunci mai poti trece si pe la un ifn din localitatea ta.

De obicei poprirea reprezinta creante destul de mari pe care cauti sa le stingi. Acest lucru trebuie facut pentru a nu se ajunge la executare silita.

Refinantarea ar fi un pas bun spre a nu mai acumula datorii. Imprumuturile online sau refinantarile nebancare sunt insa, dupa cum stim cu totii, destul de mici.

Daca au trecut peste 90 de zile de cand nu ai mai reusit sa platesti ratele, atunci probabil esti in Biroul de Credit. Acesta este un alt aspect problematic.

Mai sunt foarte multe persoane care au poprire pe conturi de la Anaf deoarece au uitat, sau nu au reusit sa isi plateasca la timp taxele si impozitele.

Pentru a putea primi salariu si pentru a debloca poprirea pe conturi, aceste persoane pot lua un credit nebancar pe termen scurt daca in acest fel reusesc sa isi achite datoria.

Poprirea sau executarea silita sunt probleme care merita discutate cu un specialist. Noi aici am incercat sa dam cateva solutii prin care persoanele fizice ar putea lua un credit ca sa scape de datorii. O poprire instituita pe cont e neplacuta deoarece pana la desfiintarea ei nu iti poti folosi contul bancar sa primesti bani.

Daca sunt persoane care au gasit solutia sa scape de poprire sau sa ia macar un credit in astfel de cazuri, sunt rugate sa ne trimita comentariile lor.

De interes:

6 Thoughts to “Credit de nevoi personale cu poprire pe salariu. Se mai poate?”

 1. Elena

  As dori un credit dar sunt in birou cu poprire de cateva luni. Am intarziat cu ratele si nu ma mai descurc. Credeti ca mi se mai poate acorda vreo sansa?

 2. Paduraru

  La ce ifn pot apela pentru un credit daca am poprire pe salariu?

 3. Agneta

  As dori să fac un împrumut dar am o proprire… îmi doresc foarte mult să scap de datorii… as avea vreo sansa?

 4. Cristina Simion

  Sunt in Biroul de Credit. As putea să mai fac un împrumut? Lucrez cu carte de munca legal, am proprire pe salariu.

 5. Marian Cristian

  Am o poprire pe salariu si as dori un credit pentru a plati datoria se poate?

 6. Nedelcu

  Bună ziua, am poprire pe salariu, doresc un împrumut în valoare de 5000 lei.

Leave a Comment