Ralfi IFN: ai credit sau vrei o refinantare la aceasta institutie nebancara?

Astazi dorim sa iti prezentam serviciile de creditare disponibile a institutiei nebancare Ralfi IFN pentru a intelege mai bine oferta acestora.

Ai luat un credit de nevoi personale de la acest IFN sau inca nu esti complet hotarat? Ralfi IFN ofera in special credite pentru achizitii in magazine, dar in acelasi timp accepta si cererile de refinantare.

Orice imprumut ai lua de la Ralfi IFN ratele sunt fixe si ai nevoie doar de cateva documente. De exemplu, in cadrul creditului de nevoi personale Mini poti aplica online si vei fi contactat de obicei in mai putin de 2 zile.

Ti se ofera suma de 15000 lei si ai disponibila o perioada de rambursare de pana la 5 ani. Poti primi acest credit de 15000 lei de la Ralfi IFN daca ai mai mult de 21 de ani si esti salariat. Pensionarii pot aplica si ei daca se incadreaza in conditia de varsta maxima. Aceasta este 66 de ani.

Ralfi IFN verifica veniturile tale in baza unui acord cu cei de la ANAF si deci nu iti mai trebuie adeverinta de la locul de munca cu certificarea veniturilor.

Ai un credit la Ralfi IFN dar nu stii unde iti poti plati ratele?

In momentul de fata exista un numar de peste 70 de unitati Garanti care iti stau la dispozitie in toata tara. Ralfi IFN reprezinta un brand ce apartine de Garanti si atunci e normal sa iti poti plati in acest mod ratele.

Serviciul de acordare de credite este unul rapid si mult mai flexibil decat cel standard de la o banca. Avand o retea atat de mare de unitati este usor de inteles de ce numeroase magazine colaboreaza cu Ralfi IFN. In aceste magazine poti cumpara in rate electrocasnice dar si alte produse necesare in casa.

De asemenea poti achizitiona mobila pe care ti-o doresti fara sa mai fie nevoie sa platesti toti banii odata. Sistemul de cumparaturi in rate functioneaza foarte bine in Romania, unde salariile mici nu ne permit sa cumparam cu banii jos tot ce avem nevoie. De aceea procedura simplificata de cumparaturi in rate se bucura in continuare de succes.

Pentru a lua un astfel de credit de la Ralfi IFN trebuie sa ai mai mult de 3 luni vechime iar produsele achizitionate sa depaseasca valoarea de 1000 lei.

Pentru un credit de nevoi personale sunt disponibile si sume mai mari la Ralfi IFN. De exemplu, imprumutul Standard presupune acordarea unei sume de 150.000 de lei, in timp ce creditul de nevoi personale Mega este destinat persoanelor care vor peste 250.000 de lei.

Este important de retinut ca toate creditele de nevoi personale Ralfi IFN sunt acordate in lei si pot servi si ca refinantare pentru alte imprumuturi.

Conditiile sunt aceleasi in ceea ce priveste varsta insa este de la sine inteles ca pentru a obtine suma maxima este nevoie de un venit cat mai bun.

Chiar daca sunt disponibile sume foarte mari nu este necesar sa ai giranti la un astfel de credit. Poti insa sa aduci un codebitor daca veniturile tale nu sunt suficiente.

E usor sa inchei un contract la Ralfi IFN. Trebuie doar sa te gandesti care este solutia de care ai nevoie si sa aplici pentru ea intr-o sucursala sau direct online.

Reprezentantul Ralfi IFN te contacteaza a doua zi sau in cel mult 24 de ore.

Pentru a evidentia care sunt costurile unui credit de nevoi personale am incercat sa luam 6000 lei pe o perioada de 2 ani. In acest timp pentru a plati datoria aveam la dispozitie o rata lunara de aproximativ 300 lei.

Ralfi IFN verifica Biroul de Credit pentru a se asigura ca nu ai avut alte incidente de plata. Daca vrei sa iei un credit pentru o achizitie de bunuri este suficient sa ai o vechime minima de 3 luni.

Inainte de aprobarea unui imprumut este indicat sa ai si o factura de telefon pe numele tau. De asemenea, daca esti pensionar poti aplica numai cu decizia sau talonul de pensie.

In ceea ce priveste celelalte servicii oferite de Ralfi IFN putem include aici si asigurarea de credit care este potrivita in caz de somaj sau pierderea locului de munca.

Ca parte a grupului Garanti Romania este normal ca Ralfi IFN sa prezinte un grad mai ridicat de incredere in randul institutiilor nebancare din Romania.

Ai probleme cu plata ratelor? Cand inregistrezi intarzieri este bine intotdeauna sa iei legatura cu un reprezentant al institutiei de credit.

Intarzierele indelungate sau repetate pot fi un motiv de inregistrare in Biroul de Credit. Atunci cand te gandesti sa iei o refinantare trebuie sa calculezi ratele actuale astfel incat sa obtii costuri mai bune si dobanzi mai scazute.

De interes:

Leave a Comment