In cat timp se aproba un credit ING in 2024? Pe repede inainte.

Durata de aprobare la un credit de nevoi personale a scazut considerabil in ultimii ani.

Dovada o constituie si oferta de credit ING Bank 2024. Banii ii primesti nu intr-o zi, nu intr-o ora, ci chiar pe loc.

Daca vrei sa utilezi casa in care stai sau daca ai o cheltuiala mai consistenta, atunci acest credit cu aprobare urgenta iti permite sa iei pana la 125000 lei.

Durata pe care se incheie contractul la ING Bank poate fi in prezent de maxim 5 ani.

La banca poti veni doar cu buletinul in 2024. Consilierul din sucursala se ocupa de tot ce inseamna birocratie.

In fond, acesta este un credit fara acte de venit. Nu trebuie sa iti mai stresezi angajatorul sau secretara de la munca pentru obtinerea unei adeverinte de venit.

Pentru obtinerea sumei de bani trebuie sa ai totusi un salariu situat intre 1000 lei si 1250 lei, in functie de perioada trecuta in contractul de munca.

Nu ai nevoie de adeverinta datorita faptului ca ING Bank verifica baza de date Anaf si acolo se vad oricand veniturile tale.

Implica mai putin timp. Faci asadar un singur drum la ING Bank si vezi daca iei creditul pe loc in 2024.

Nu am spus nimic despre dobanda. DAE se situeaza undeva in jurul a 9% daca aduci la banca in cauza salariul si faci totodata si o asigurare de viata.

Creditul de nevoi personale ING are oricum praguri diferite de dobanda in functie de suma pe care o iei. De aceea, cel mai simplu este sa mergi intr-o sucursala pentru a vedea un calcul exact.

Totusi, daca nu ai un ING Office in apropiere, o sa incercam mai jos sa redam cu calculatorul lor costurile pe care le implica un credit de 10000 euro (circa 47000 lei la momentul acesta).

Cu virarea salariului la banca si cu polita de asigurare, pe perioada maxima de imprumutare, respectiv 5 ani, rata lunara va fi de 992 lei.

In functie de salariu putem vedea fiecare cat ne permitem si care ar fi rata ideala in cazul nostru.

Important de stiut este ca ING Bank nu ofera doar credite de nevoi personale pe loc in 2024, ci si refinantari la fel de rapide.

Merita incercata o refinantare daca aveti imprumuturi mai vechi, cu dobanda mai mare. Inchideti celelalte datorii si uneori puteti primi si bani in plus.

La refinantari multe banci solicita un venit cel putin egal cu cel pe care il aveai cand ai obtinut primul credit.

Conditiile de aprobare sunt cele generale, nimic iesit din comun. Trebuie doar sa vezi si sa compari ce dobanda ai in acest moment si ce dobanda iti ofera ING.

Pensionarii care doresc un imprumut pe repede inainte nu mai trebuie sa stea la coada.

Ei primesc la fel ca toti ceilalti banii pe loc, atat timp cat incheie un contract la care ultima rata sa fie platita inainte de implinerea a 70 ani.

Aveti asadar bunici sau pe cineva in familie mai in varsta, dar care are nevoie de bani? Puteti sa ii spuneti sa incerce si la ING pentru un credit de nevoi personale finalizat pana la 70 ani.

Pot primi un credit pe repede inainte cu salariu minim pe economie? Da, acest lucru este posibil si inclusiv refinantarea se preteaza fara probleme cand ai minim pe economie.

De la ce varsta pot aplica? Odata ce ai implinit varsta majora, insa problema se pune si din punct de vedere al vechimii in munca.

Asteapta macar 3 luni sa treaca de cand ai fost angajat, sau si mai bine, 6 luni, si o sa vezi ca ai sanse la mai toate bancile sa iei un credit de nevoi personale 2024.

ING acorda credite rau platnicilor? Daca ai intarziat in trecut si acum vrei o refinantare de la ING pe motiv ca te avantajeaza dobanda sau alt lucru, trebuie vazute conditiile si motivele pentru care ai inregistrat restante.

Cand apari in Biroul de Credit multe banci nu mai acorda un imprumut viitor, dar in functie de context, se poate ajunge la un context.

Cel mai mult conteaza debitul pe care l-ai inregistrat si perioada. Daca e vorba de valori mici, nesemnificative atunci orice banca poate trece peste aceste inregistrari, nu inainte de a analiza motivul impreuna cu tine.

BNR a modificat de curand nivelul maxim al gradului de indatorare, iar in 2024 vorbim de un procent de 40% din venitul net.

Este ING o banca potrivita la care sa inchei un contract de credit de nevoi personale in 2024?

Daca vrei sa ai parte de mai putina birocratie si implicit de un timp mai scurt de aprobare, atunci poti incerca oferta bancii in cauza.

Parerile celor care au luat pana acum un credit pe repede inainte de la ING sunt binevenite in acest context. Putem discuta in comentarii despre conditii, dobanda si timp de aprobare efectiv, de la prima vizita in sucursala si pana la primirea banilor.

Incepem cu o prima intrebare pentru cei care au luat creditul: a rambursat cineva anticipat? Care au fost costurile in acest caz? Ati fost multumit de cum a decurs contractul in general si in ceea ce priveste celelalte taxe?

De interes:

One Thought to “In cat timp se aproba un credit ING in 2024? Pe repede inainte.”

  1. veronica

    buna ziua, ma intereseaza un credit de 10000 lei pe o perioada de 6 luni, am poprire pe salariu.

Leave a Comment