Credit in rate online de la IFN. Se acorda pe 2 ani cu perioada extinsa?

Vrei mai mult de 10000 lei printr-un credit in rate de la un ifn online?

Iata ca se poate. Dobanda incepe la aceste institutii de la 4%-5%, iar banii ii poti obtine si atunci cand mai ai alte rate.

In felul acesta poti inclusiv sa refinantezi un credit mai vechi, cu dobanda mare.

Totul se rezuma la a avea un venit prin care poti sa demonstrezi ca vei plati ratele.

Contractul pentru a returna banii se incheie cu ifn-ul ales de tine pe o perioada situata intre 12 si 24 luni. Adica ai la dispozitie de obicei maxim 2 ani ca sa iti platesti ratele.

Chiar daca un imprumut in rate online de la ifn nu implica aproape niciodata garantii, trebuie sa te angajezi ca achiti ratele si sa demonstrezi ca esti o persoana pe deplin responsabila.

Nu te gandi ca trebuie sa dai un test. Si nici nu esti exclus din prima daca esti gasit in Biroul de Credit.

Ba din contra, chiar si cei rau platnici se pot imprumuta la aceeasi dobanda la un ifn care accepta restantieri.

Aproape orice persoana cu venituri numai din salariu se confrunta la un moment dat cu lipsa banilor.

Chiar daca venitul minim a tot crescut in ultimii ani, uneori tot mai simti nevoia de a lua un credit in mai multe rate.

Capacitatea financiara a fiecaruia dintre noi depinde de economiile facute de-a lungul timpului. Dar uneori exista situatii care te prind fara economii.

Pentru multe persoane creditul online de la ifn a ramas printre singurele solutii de a mai face rost de bani rapid.

Pe buna dreptate: cine te imprumuta atunci cand ai intarziat cu ratele la banca? Iar daca mai figurezi si in Biroul de Credit raspunsul e clar.

Din fericire, se pot lua in continuare bani suficienti cat sa iti rezolvi niste probleme de moment.

Aceste imprumuturi nebancare in rate lunare au fost acordate deja multor persoane. Deci nu e o noutate.

Pentru ifn-uri nu este neobisnuita cererea venita din partea celor inregistrati cu istoric negativ.

Dupa o lunga perioada de asteptare, iata ca a venitul randul si celor care nu se mai puteau folosi de banii acordati de banci sa reuseasca totusi sa primeasca imprumuturi fara garantii, tot in rate lunare.

Vei observa ca atunci cand aplici la un ifn va trebui sa selectezi, dupa cum vrei, in cate rate sa platesti datoria.

E un proces destul de scurt. Nu e nevoie decat sa ai disponibile cateva minute pentru a vedea in mod clar daca poti sa iei bani imprumut in 2024.

In cazul in care se intampla, din varii motive, sa intarzii cu ratele, se aplica anumite dobanzi de penalizare.

Acestea trebuie sa fie trecute in contract, iar tu, ca sa nu intampini astfel de impedimente, e bine ca in fiecare luna sa pui niste bani deoparte pentru rate.

Daca nu ai un cont bancar iti va fi greu sa gasesti un ifn care sa iti acorde un credit in rate online.
Asta pentru ca institutiile autorizate obisnuiesc sa trimita suma de bani aprobata intr-un cont curent al solicitantului.

Cand solicitantul nu are cont bancar, dar aplica la ifn pentru un imprumut online, atunci banii mai pot fi ridicati de la o banca sugerata de ifn.

Conteaza istoricul de plata? Bineinteles, insa nu este un lucru decisiv. Adica la o institutie nebancara se mai trece uneori cu vederea ca ai mai multe rate, daca in momentul de fata venitul tau e ok pentru a returna ceea ce primesti.

Sunt atat institutii care acorda credite rapide in rate pe 24 luni, cat si institutii care vin in intampinarea clientilor cu oferte de refinantare pe 36 luni.

Dobanda, la fel ca si la un credit pana la salariu, este fixa si nu poate fi vorba de garantii atunci cand imprumuti pana la 10000 lei.

Plata la termenul convenit prin contract este o conditie obligatorie.

Oricine poate obtine intr-un timp extrem de mic un credit in rate online. Prin faptul ca ai nevoie numai de buletin se reduce mult din timpul de asteptare pentru analiza documentelor.

Solicita oricand un desfasurator al ratelor lunare pe care va trebui sa le platesti atunci cand te hotarasti sa iei un imprumut.

Iar daca ai nevoie de credite mai mari poti incerca sa mergi si la banci. S-ar putea sa beneficiezi de un termen mult mai lung de plata.

Initial, ifn-urile au inceput sa acorde credite in rate online numai cu garantie auto, insa acum se gasesc cel putin 10 institutii care nu vad o problema in acorda bani rapid pe mai mult de 30 zile, fara niciun tip de garantie.

Dobanda nu mai este 0% ca la creditele pana la salariu, insa daca gasesti o dobanda de numai 4%-5% atunci poti incerca. Uneori o refinantare a unui imprumut vechi te poate scoate mai usor din lista celor rau platnici.

Iar bancile apreciaza sa ai istoric pozitiv la plata ratelor. Deci acest lucru te ajuta pe viitor daca te gandesti sa te imprumuti la o banca pentru a-ti cumpara o casa sau altceva care necesita o suma mai mare de bani.

Ce termen are un credit nebancar in rate?

Avand in vedere ca ofertele actuale includ un numar de 12 sau 24 de rate este evident ca acestea pot fi acordate pe un termen de maximum 24 de luni.

Este acordat online un credit IFN in rate?

Acesta este modul cel mai simplu dar acum multe IFN-uri si-au deschis un sediu in fiecare judet si poti aplica direct acolo si fara internet.

Care este cel mai rapid credit in rate?

Evident ca intr-o situatie urgenta orice moment conteaza si important e sa primesti aprobarea in timp scurt. Daca o sa aplici online urmeaza direct o analiza a institutiei nebancare in care ti se comunica in 12 ore raspunsul.

Sunt si credite nebancare pe 2 ani?

Aceasta oferta este in acest moment limitata si nu se mai gaseste decat la 2-3 IFN-uri. Acestea au rate fixe si sunt implicate in procesul de acordare a creditelor de lunga durata.

De interes:

8 Thoughts to “Credit in rate online de la IFN. Se acorda pe 2 ani cu perioada extinsa?”

 1. Oprea

  Bună seara, as avea nevoie de un împrumut de 5000€ dar nu sunt angajata, dar lucrez in străinătate fara contract de munca. As putea sa beneficiez de un credit?

  1. Ardelean Andrea

   Bună as dori un credit de 100000 lei pe 24 luni

 2. Protopopescu iuliana

  Buna ziua as dori si eu un credit pe 2 ani daca se poate, cat as putea lua?

 3. Miha

  Buna ziua as dori un imprumut de 2000 lei pe 3 luni

 4. Fînariu

  As dori urgent un credit de 50000 ron pe o perioadă de 24 de luni, ma puteți ajuta?

 5. simion

  as dori o refinantare

 6. Andreea Carmen

  Doresc un credit de 50000 pe o perioada de 24 de luni, ma puteti ajuta?

 7. Flori

  Bună seara. As avea nevoie de un împrumut de 5000 euro pe 2 ani, lucrez in străinătate fara contract de munca. As putea sa beneficiez de un credit? Îl pot rambursa prin rate.

Leave a Comment