Mogo IFN – Credit nebancar in rate lunare

Mogo IFN iti ofera sansa sa primesti un credit nebancar in rate lunare cu raspuns in numai 15 minute daca indeplinesti cele 2-3 conditii simplificate.

Acum, in 2024, nu mai e nevoie sa umbli dupa acte si sa astepti zile intregi dupa analize. Mogo IFN este o institutie financiara nebancara tanara care te poate imprumuta cu circa 10000 euro daca detii un autovehicul.

In cazul in care nu detii o masina, dar vrei credit nebancar in rate lunare pentru a-ti achiztiona o masina, atunci Mogo IFN te poate finanta cu pana la 66000 lei. Aici e necesar sa stii ca va trebui sa dai si un avans, raportat la suma pe care o doresti imprumut.

Perioada contractuala se poate intinde pe maxim 60 luni sau 5 ani, deci vorbim evident de un credit nebancar pe termen lung.

Ce suma pot lua daca am masina?

Avand in vedere ca Mogo IFN forum solicita sa ai varsta de minim 21 ani la incheierea contractului si sa ai in proprietate o masina inmatriculata, suma garantata depinde de valoarea din piata a autovehiculului.

De obicei, acest IFN care acorda credite nebancare in rate lunare cu garantii auto, precizeaza ca poate sustine pana la 90% din valoarea actuala de vanzare a oricarei masini. Probabil aici intra insa categoriile de masini premium, insa cu siguranta poti primi un credit rapid chiar si daca ai o alta marca, nu neaparat BMW, Audi si Mercedes.

Formularul de solicitare la Mogo IFN Romania este pe cat se poate de simplu, astfel incat in doar cateva minute primesti o asa-numita preaprobare. Daca esti de acord cu suma oferita de institutia financiara, poti incepe formalitatile pentru semnarea unui contract de credit nebancar.

Cu siguranta institutia Mogo IFN pareri te va contacta pentru a clarifica situatia cererii tale. De obicei, acestia raspund in mai putin de 15 minute, ceea ce este WOW pentru piata de credite nebancare in rate lunare din Romania.

Pot lua o masina prin credit nebancar?

Bineinteles, Mogo IFN iti ofera si aceasta solutie, doar ca trebuie sa platesti un avans, adica trebui sa vii si tu un aport la suma oferita.

Avansul ce trebuie achitat nu e extrem de mare raportat la suma oferita, astfel ca iti va fi usor sa iti cumperi o masina printr-un credit nebancar.

Odata ce ai aplicat se presupune ca stii ce masina vrei sa achizitionezi, deci nu iti mai ramane decat sa fii cetatean roman, sa ai buletin si permis auto si bineinteles, peste 21 ani.

Conditii simple, asa cum ii sta bine unui credit nebancar platit in rate lunare pe perioada mare.

Mogo IFN pareri va lua intotdeauna si alte considerente atunci cand va decide asupra cererii de aprobare sau respingere a unui dosar, insa nu se precizeaza nicaieri, de exemplu, ca nu poti cere un imprumut rapid daca esti in Biroul de Credit sau daca ai avut in trecut si alt imprumut contractat la banca sau la alt IFN.

Deocamdata Mogo IFN forum are sucursale in Cluj, Timisoara si Iasi, dar avand in vedere ca este o institutie nebancara internationala, probabil ca in curand se va extinde si in alte localitati mari ale Romaniei.

Asa cum timpul costa bani pentru oricine, sa ne asteptam si de la acest IFN ca va respecta atat clauzele, cat si rata de raspuns promisa. 15 minute reprezinta un timp foarte bun de reactie, sa vedem daca si acest nou IFN il poate respecta.

Un credit nebancar in rate lunare nu este usor de gestionat, asa ca fie ca ai economii puse de-o parte, fie gasesti intre timp si alte surse de finantare, contractul trebuie respectat pentru a putea colabora intr-un mod armonios.

Alege sa iti platesti angajamentele la timp pentru ca un astfel de credit rapid sa nu devina o corvoada. In cazul in care nu reusesti, ia imediata legatura cu IFN-ul cu care colaborezi.

Imprumuturile cu garantie auto sunt din ce in ce mai cautate, motiv pentru care Mogo IFN a intrat pe piata din Romania si vine cu acest timp de reactie rapid, in doar 15 minute.

Ramane de vazut din parerile clientilor cum decurge colaborarea cu aceasta institutie nebancara. Pana atunci, nu uitati de cuvantul responsabilitate. Este bine sa ne informam temeinic inainte de orice decizie care implica bani.

In continuare puteti da start discutiilor legate de institutii nebancare, si mai cu seama, putem vorbi despre Mogo credite forum.

De interes:

One Thought to “Mogo IFN – Credit nebancar in rate lunare”

 1. Remus

  Am o intrebare importanta…
  O cunostinta de a mea a luat credit 10.000 euro garantie o masina BMV, avea o afacere un restaurant
  Dar afacerea s a inchis ,nu mai poate plati rata de 1.300 lei pe luna.

  Cum sa restitue masina sa scape de rate???
  Multumesc

Leave a Comment