Smile Credit IFN – Sunt seriosi?

Smile Credit IFN este o noua institutie financiara nebancara din Romania. La Smile Credit IFN se acorda imprumuturi rapide pentru nevoi personale, cu rambursare in 35 zile.

Institutia financiara nebancara cu sediu in Sibiu ofera credite rapide online in toata tara.

100 si maxim 2000 RON pe o luna si ceva. Nu se va plati dobanda daca se returneaza imediat imprumutul, adica in cateva zile.

Smile Credit IFN respecta tiparul institutiilor nebancare din Romania si acorda bani imprumut fara adeverinta de salariu.

Este aceasta o institutie serioasa?

Institutia de fata este una cat se poate de serioasa avand in vedere ca este inregistrata la BNR si activitatea pe care o desfasoara este autorizata prin lege.

Pentru a primi un credit rapid nu este nevoie sa te deplasezi la un sediu in orasul tau. Banii se acorda prin completarea unui contract online.

Dureaza cateva minute. Trebuie sa alegi suma pe care doresti sa o imprumuti de la Smile Credit IFN, dupa care sa prezinti 2 documente.

Fiind vorba de un credit doar cu buletinul, e clar ca e nevoie in primul rand de act de identitate, dupa care se cere si o dovada de venit.

Aplicarea online se poate efectua in intregime pe site, daca iti faci cont la Smile Credit IFN. Atasezi buletinul impreuna cu extrasul de cont si urmatoarea zi poti sa primesti pana la 2000 lei!

Este destul de simplu, insa uneori raspunsul poate sa intarzie putin din cauza perioadelor aglomerate sau din cauza numarului mare de cereri.

Este adevarat ca se acorda imprumuturi rapide si celor inscrisi in Biroul de Credit?

Raspunsul este afirmativ. Bazandu-ne pe raspunsurile acordate pe Facebook si unele pareri de acolo, Smile Credit acorda bani si persoanelor care sunt inscrise in Biroul de Credit.

Smile Credit IFN contact

Dupa cum se poate observa, este posibila finantarea si celor rau platnici.

Daca pana acum acestia nu puteau primi vreun imprumut de la banca, iata ca acum exista institutii nebancare care le ofera credite celor inscrisi ca restantieri.

Bineinteles, cel mai probabil niciun IFN nu iti va acorda bani atata timp cat ai datorii foarte mari ori neplatite cu buna stiinta.

Totusi, daca istoricul negativ a fost doar o intamplare si nu ai datorii imense, este posibil sa iei credite nebancare in 2023 chiar daca esti inscris in Biroul de Credit.

Care este durata de asteptare?

Asa cum spuneam si initial, pentru a primi aprobare la un imprumut rapid online este nevoie sa ai o dovada de venit.

Daca lucrezi si ai cel putin salariu minim, atunci probabil poti sa incerci sa aplici si la Smile Credit pentru ca te vor ajuta.

Smile Credit IFN acorda cel tarziu a doua zi lucratoare banii.

Totusi, avand in vedere ca sunt la inceput, in cazuri particulare e posibil sa mai intarzie maxim o zi lucratoare, conform parerilor de pe Facebook.

Daca vezi ca raspunsul a intarziat, poti lua legatura cu Smile Credit nu pe un forum anume, ci chiar pe pagina lor de Facebook. Asta daca nu vrei sa-i contactezi din contul de client. Raspund la fel de repede in orice caz.

La aceasta institutie financiara nebancara nu exista tot felul de comisioane. De fapt, nu exista niciun comision.

Acordarea se face gratuit si nu platesti nimic daca returnezi in termen de trei zile.

Daca ai ales sa rambursezi in 35 de zile, de exemplu, dobanda pentru un imprumut rapid online de 1050 lei va totaliza 302.40 lei, adica vei plati la sfarsitul celor 35 zile suma de 1352.40 lei.

In ce mod se primesc banii?

Smile Credit IFN este institutia nebancara care acorda imprumuturi fara adeverinta direct pe card.

Daca nu ai un card, atunci cu siguranta ai un cont bancar. Transferul sumei se efectueaza imediat in zilele lucratoare.

Prin intermediul unui transfer bancar este posibil si sa returnezi banii la finalul perioadei de creditare.

Daca ai luat un imprumut rapid de aici, adica de la Smile Credit, atunci trebuie sa stii si ce implica nerambursarea la termen.

Prima consecinta este aplicarea unei dobanzi penalizatoare zilnice de 0,95%.

Daca nu platesti, in continuare datoria acumulata se mareste si este posibil sa fii chemat in instanta, urmand ca suma si dobanzile penalizatoare sa fie recuperate de catre institutia creditoare.

Este asadar necesar sa faci tot posibilul sa rambursezi in mod responsabil, exact la data scadenta trecuta in contract.

Daca personal nu poti face acest lucru, atunci cel mai bine este sa contactezi Smile Credit pentru a vedea care sunt posibilitatile de plata in cazul tau.

Exista probabilitatea sa primesti o refinantare ca la majoritatea imprumuturilor nebancare online.

Cel mai bun sfat este insa sa stabilesti si sa analizezi inainte de a aplica pentru a vedea daca ai posibilitatea financiara de a rambursa creditul in termenul stabilit prin contract.

De interes:

12 Thoughts to “Smile Credit IFN – Sunt seriosi?”

 1. Iuliana

  Ar dori sa faca si sotul meu dar nu poate sa finalizeze cererea il da in alta parte cum se procedeaza va rog frumos sa-mi dati raspuns o zi buna va doresc.

 2. petruta dumitru

  Buna ma intereseaza un credit de cu buletinu nu am adeverinta de venit eu lucrez an strainatate

 3. Alexandrescu

  Bună seara.a-şi dori şîn eu un credit de nevoi personale cât mai urgent.Vă rog mă puteți contacta.

 4. STOIAN STELUTA

  SE POATE SA TRIMIT PRIN FAX CELE DOUA ACTE NECESARE PTR. IMPRUMUT.

 5. STOIAN STELUTA

  DACA AM SOLICITAT UN IMPRUMUT AM INCREDERE IN INSTITUTIA DUMNEAVOASTRA,FELICITARI SI MULTUMESC.

 6. Angheluță Danut

  As dori si eu un credit de la dumneavoastră

 7. Munteanu Adrian Mihai

  As dori un credit de la dumneavoaatra cum pot lua legatura cu dumneavoastr am nevoie de 5-6000lei

 8. Balta sorin

  Se poate obtine un credit si online? Multumesc anticipat.

 9. Daniela

  As vrea sa fac un împrumut cum procedez?Eu mai am si alte credite.

 10. cernadirca

  Cernadirca sant salariata m- ar interesa un credit si f urgent pe un termen mai lung am o baza si as plati in fiecare luna vreau pt renovare casei va rog sa imi lasati ms pe facebook.

 11. Martin

  Am nevoie de un inprumut in valoare de 1000 ron pentru schimbarea unei centrale termice vreau sa stiu daca mi se aproba.

 12. Moldovan

  As dori și eu un credit mi-am schimbat adresa de email va rog să mă sunați

Leave a Comment