Banci care acorda credite cu buletinul in prezent

Acordarea unui credit de nevoi personale e mai simpla ca niciodata in 2023. Cu buletinul si cu un singur drum la banca ai rezolvat totul daca esti salariat, pensionar sau ai alte venituri.

Suma maxima pe care o pot oferi majoritatea bancilor e in jur de un miliard lei vechi insa ca sa vezi exact cat poti sa primesti fiecare institutie financiara iti pune la dispozitie un calculator de credite.

Ofertele de imprumut doar cu buletinul de la banca vin de obicei cu dobanda fixa sau variabila si cu cateva beneficii in plus atunci cand incasezi salariul la banca de la care vrei sa iei credit.

In mod egal, persoanelor care au veniturile raportate la ANAF, bancile nu le mai cer documente justificative de venit. In 2024 putem spune asadar adio fluturasului sau adeverintei de salariu, dar si cuponului de pensie.

Iar ca vestile bune sa continue trebuie sa spunem ca si presoanele liber profesioniste pot lua un credit la fel de usor de la banca daca au venituri pe care institutia financiara le poate verifica in baza de date a ANAF.

Fiindca numarul celor care sunt in Biroul de Credit a crescut in ultimii ani, sunt si banci care declara ca pot acorda credite pentru restantieri dar totul depinde de situatia datoriilor inregistrate. Pe acestea le vom preciza la finalul articolului nostru.

Da la ING pana la Raiffeisen si BRD, ofertele acordate doar cu buletinul reprezinta o realitate in 2024.

La aceste banci, dar si la celelalte exista posibilitatea ca persoanele interesate sa trimita solicitarea de credit online urmand sa astepte mai putin atunci cand ajung la ghiseu. Aceasta pentru ca odata cu trimiterea solicitarii online banca primeste datele tale si un consilier face deja o simulare de credit inainte de a te suna.

Creditul ING Personal de la banca olandeza cu acelasi nume reprezinta in fond o suma de bani, acordata pe loc, in valoare de pana la 90000 lei.

Este adevarat ca poti solicita si 2000 lei care reprezinta suma minima, insa indiferent de cati bani primesti perioada de finantare este de 1 pana la 5 ani.

Conditiile de elegibilitate se refera la varsta (maxim 65 de ani la barbati si 63 de ani la femei) si la vechimea in munca (6 luni la ultimul angajator si minim un an vechime totala). Acestea sunt cerintele principale la un imprumut de nevoi personale acordat pe loc intr-o maniera destul de simpla.

Dobanda la ING difera in functie de suma pe care o primesti. De exemplu, daca doresti un credit “pe repede inainte” mai mare de 30000 lei atunci dobanda incepe de la 9,25%, insa daca doresti mai putin de 30000 lei atunci dobanda este de 9,95%.

Retine ca aceasta reprezinta dobanda promotionala, cand aduci salariul la banca si soliciti si o asigurare de viata odata cu incheierea contractului de credit.

ING percepe un comision de analiza de 200 lei, dar are comisioane zero la deschiderea contului in care primesti creditul si comision zero in unele cazuri pentru administrarea acestui cont.

Pe langa ING, mai exista si alte banci care acorda credite cu buletinul, pe loc sau in aceeasi zi.

Este si cazul creditului de nevoi personale fara ipoteca de la Raiffeisen Bank care poate fi obtinut in mai multe moduri, inclusiv la tine acasa.

Aici procesul este la fel de simplificat, iar persoanele interesate pot aplica online pentru 500 sau maxim 15000 euro si beneficiaza astfel de o dobanda mai buna.

De asemenea, dobanda mai poate fi redusa ca si la ING, atunci cand clientul incaseaza salariul la banca.

Oferta standard difera in functie de suma, dar la o simulare rapida pentru 60000 lei dobanda este de 9,55%, in timp ce pentru o suma de 20000 lei dobanda are o valoare de 11,55%.

Cum spuneam initial, nu iti trebuie ipoteca si poti opta pe un termen de rambursare de maxim 5 ani.

Ca sa te inscrii in conditiile Raiffeisen Bank este necesar sa ai intre 21 si 65 de ani si o vechime de 3 luni la ultimul angajator. Nu se precizeaza in mod expres daca banca acorda credite si restantierilor insa se face referire la faptul ca nu trebuie sa ai alte credite la care s-au inregistrat intarzieri pe perioade mari.

Dupa prima jumatate de an de rambursare Raiffeisen Bank iti faciliteaza pauza la plata ratelor timp de maximum 3 luni.

Un alt credit pe loc este si cel de la BRD care vine cu o dobanda fixa de 8,45% atunci cand soliciti incasarea veniturilor intr-un cont BRD.

Potrivit si pentru refinantare, produsul Expresso al acestei banci se obtine doar cu buletinul, iar suma de care poti beneficia este de pana la 130000 lei.

BRD precizeaza ca ia in calcul foarte multe surse de venit, incepand de la salarii si dividende, pana la pensii si drepturi de autor.

Incheierea unui contract de credit pe loc presupune fie aplicarea online, fie deplasarea pana la o agentie BRD, iar odata ajunsi la banca se fac cateva interogari pentru dovada veniturilor si se incheie contractul de credit. Imediat dupa aceea ai banii in contul curent si te poti folosi de ei pentru orice ai nevoie.

Au trecere cei din Biroul de Credit la astfel de imprumuturi?

Sunt unele banci care nu resping ferm solicitarea ta daca esti in Biroul de Credit. Depinde foarte mult motivul pentru care ai ajuns sa fii raportat in baza de date. Bancile raporteaza incidentele de plata atunci cand s-a depasit data scadenta cu 30 sau 60 de zile.

Odata ce ai ajuns in aceasta baza de date este dificil sa convingi institutiile financiare ca nu vei mai intarzia, dar iata ca uneori sunt si banci care acorda credite restantierilor in 2023 daca sunt respectate toate conditiile.

Banca Transilvania confirma ca nu respinge cererea ta daca figurezi in baza de date cu rau platnici, insa se vor lua in calcul mai multe informatii legate de situatia ta actuala pentru a se hotari daca un credit de nevoi personale este cel mai potrivit pentru tine.

In orice caz la BT valoarea imprumutului poate fi de pana la 20000 euro, bani care se pot folosi si pentru o eventuala refinantare. Ca sa ii obtii trebuie sa ai maxim 65 de ani, sau 75 de ani daca esti pensionar.

Dobanda fixa este de 9,90% daca te hotarasti sa aduci salariul la BT si de 10,90% in mod standard.

In privinta veniturilor aceasta banca precizeaza ca trebuie sa ai un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata si minim 3 luni la actualul loc de munca.

Toate aceste credite pe loc sunt acordate doar cu buletinul in special salariatilor, dar asta nu inseamna ca nu pot beneficia de bani la fel de rapid si pensionarii sau celelalte persoane care au venituri lunare sau recurente.

De interes:

5 Thoughts to “Banci care acorda credite cu buletinul in prezent”

 1. Cristina Melania

  Buna ziua, am 3 luni la munca si as vrea un imprumut de 28.000 urgent. Am 1.900 + card de bonuri de masa. As vrea sa stiu daca pot lua creditul pt. nevoi personale.

  1. Paula

   Ai reusit sa iei imprumutul atunci? Daca da, la ce banca?

 2. Crenguta

  Am nevoie de un credit de 25000 foarte repede, as putea sa il obtin daca sunt in birou de credit? Am un venit de 1600 pe luna. Va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti.

  1. anonim123

   Rezolva Biroul de Credit printr-o cerere sau un tel la banca unde te-a raportat. Unele banci te sterg in cateva zile daca nu mai ai restante.

  2. marcel

   As avea nevoie de un credit 10000 pentru a-mi rezolva problemele. Muncesc, am salariu 2200 lunar. Nu am birou de credit.

Leave a Comment