Credit fara cont bancar sau extras. Se poate?

Un credit rapid fara cont bancar nu se diferentiaza foarte mult de un imprumut clasic. Se obtine la fel de repede si se aplica la fel de usor.

Ai la dispozitie doua posibilitati prin care poti primi in general un credit.

Prima optiune este potrivita atunci cand ai la indemana si un cont bancar. Este clar ca asa poti primi banii mai rapid pentru ca transferul dintr-un cont in altul nu dureaza mai mult de 24 de ore.

Cei care acorda credite rapide online, adica institutiile nebancare autorizate vor fi interesate intotdeauna sa detii un cont bancar. Daca ai unul este si foarte usor pentru institutia care iti acorda creditul sa verifice ce tip de venituri ai printr-un extras de cont.

Totusi odata ce bancile si institutiile de acest gen au incheiat un parteneriat cu Administratia Fiscala, ele pot sa verifice acum care este situatia veniturilor tale si prin aceasta modalitate.

Astfel putem spune ca in 2024 persoanele interesate pot incheia un contract de credit fara cont bancar.

In cazul in care se doreste o suma mai mica dar acordata in timp cat mai rapid atunci persoana interesata se poate adresa unui IFN. Mare atentie pentru ca acum acestea pot furniza un imprumut fara dobanda.

Multe institutii nebancare ofera acelasi imprumut pana la salariu dar cu dobanda zero la prima solicitare. Unele dintre acestea colaboreaza cu anumite banci pentru ca sa acorde bani si celor care nu au un cont bancar.

In acest scop, dupa incheierea formalitatilor cu IFN-ul, clientul se prezinta la o banca pentru a ridica suma de bani in numerar. Acesta va proceda in mod similar si la returnarea banilor, cand IFN-ul ii va oferi posibilitatea sa achite imprumutul printr-un ordin de plata de la un ghiseu bancar.

Printre institutiile nebancare care procedeaza in acest fel se numara si Ferratum. Acestia nu tin neaparat sa ai un cont bancar pentru ca banii se pot obtine in mana si de la o banca partenera.

Ferratum ofera in prezent un credit rapid online situat intre 200 si 1400 lei, caz in care rambursarea va avea loc in 15 sau maxim 45 de zile.

Oferta cu dobanda zero este valabila si la acest IFN si tine doar de faptul ca la data scadenta clientul sa returneze imprumutul integral pentru a nu acumula penalitati.

Ridicarea banilor de la banca nu implica costuri si nu exista alte comisioane, asadar costul DAE la prima accesara este zero.

Atat acest credit online cat si celelalte asemanatoare nu implica anumite drumuri pentru ca un contract semnat de regula cu un IFN este transmis electronic in casuta de e- mail.

O alta posibilitate de a lua un credit rapid fara cont bancar in 2024 consta in aplicarea la o institutie de acest gen care are sedii locale si ofera implicit bani la domiciliu.

De exemplu la BRD Finance IFN nu se pretinde obligatia de a avea un extras de cont atata timp cat se atesta veniturile printr-un alt document. Nu credem insa ca mai e nevoie nici aici de adeverinta de venit, avand in vedere ca acum orice institutie financiara poate verifica veniturile in mod independent dar cu acordul clientului, in baza de date ANAF.

Asadar, BRD Finance acorda mai multe tipuri de credite, printre care unul de nevoi personale direct la domiciliu.

Situatia e putin diferita fata de un IFN clasic in ideea ca nu mai vorbim de un simplu credit pana la salariu ci de unul asemanator cu cel bancar, returnat in mai multe rate lunare. Cu anumite comisioane si cu o dobanda anuala de aproximativ 10%, imprumutul BRD Finance implica o suma de pana la 100.000 lei fara garantii.

Pot aplica cei care au o varsta de maxim 71 ani pentru o perioada de pana la 60 de luni (termen de rambursare).

In Romania mai sunt si alte institutii nebancare care acorda credite rapide fara extras de cont tot la domiciliu, doar ca in majoritatea cazurilor se aplica si o taxa, adica un comision pentru deplasare.

De asemenea, persoanele interesate de o oferta bancara asemanatoare (fara extras de cont) se pot adresa la mai multe banci deoarece si acestea nu te obliga sa ai un cont bancar atata timp cat pot verifica veniturile prin modalitatea descrisa anterior, in baza de date ANAF.

De exemplu, daca se aplica la o oferta similara cu cea a ING, unde banca acorda celor eligibili banii pe loc, se deschide de obicei si un cont bancar unde se vireaza suma catre clientul final.

De interes:

3 Thoughts to “Credit fara cont bancar sau extras. Se poate?”

 1. TIBERIU

  Am nevoie de suma de 10.000 lei, ptr o perioada de 5 ani. Sint pensionat definitiv, am virsta de 66 de ani, cu o pensie lunara de 933 lei ptr. nevoi personale.

 2. Negoita

  Am nevoie urgent de 2000 lei

 3. Elen

  Am nevoie de 8000 ron dar nu sunt angajata. Soțul meu are pensie din Germania. Sunt înscrisă la biroul de credit.
  Am șanse pentru un imprumut?

Leave a Comment