TBI Credit – pentru nevoi personale sau cumparaturi. Oferta 2023

TBI Credit este un IFN care ofera posibilitatea de a incheia un contract de imprumut in doar cateva minute in 2023.

Romanii care se confrunta cu dificultati incearca orice modalitate de finantare.

Desi TBI Credit este cunoscut in special pentru ca le ofera posibilitatea multora de a cumpara produse in rate, iata ca acum acorda si un credit online in conditii foarte simple.

Pe pagina de prezentare a acestui produs se arata ca persoanele interesate au doar doua conditii principale de respectat.

La TBI se cere o varsta de cel putin 24 de ani si o vechime de jumatate de an la ultimul angajator.

Dobanda este fixa, iar suma maxima care se poate solicita este de 22500 lei.

Contractul de credit poate fi incheiat pe o perioada de minim 6 luni si de maxim 12 luni.

Cu o dobanda de 9,9%, un client care solicita 8500 lei pe o perioada de un an are de platit o rata de putin peste 800 lei pe luna.

Ca la oricare alt credit de nevoi personale, acum nu se mai solicita adeverinta de venit pentru a se stabili daca vei fi aprobat. Asadar daca esti angajat poti merge doar cu buletinul la un sediu TBI din tara sau poti aplica pe pagina online a acestora, urmand ca institutia sa verifice veniturile in baza de date.

TBI Credit – pareri despre acest IFN si oferta sa

TBI propune solutii de finantare si pentru persoanele care au venituri mici.

Astfel, daca ai un salariu de cel putin 800 lei intri in categoria de bonitate.

De asemenea si pensionarii pe caz de boala pot primi un raspuns pozitiv atunci cand isi doresc sa obtina un credit de la acest IFN. Persoanele vizate trebuie sa aiba maxim 75 de ani la data de incheiere a contractului.

Doar persoanele cu o pensie mai mare de 520 lei pot aplica in acest moment la TBI Credit.

Institutia de fata s-a specializat de-a lungul anilor si in acordarea creditelor folosite pentru achizitia de bunuri. La acestea au trecere persoanele majore care au un loc de munca de minim 3 luni.

Daca nu esti angajat si vrei un imprumut pentru a cumpara anumite bunuri atunci trebuie spus ca TBI ii finanteaza si pe cei care se ocupa cu activitati independente, pe navigatori, dar si pe cei care au venituri constante din chirii.

Iti poti cumpara online de la orice magazin care colaboreaza cu acest IFN bunuri in valoare de minim 400 lei sau maxim 20000 lei.

Perioada pe care se incheie contractul poate fi de 60 de luni.

Ceea ce este specific acestui IFN este faptul ca are sucursale in aproape orice judet din Romania. Deci daca nu iti este comod sa aplici online atunci poti lua legatura cu un reprezentant din judetul tau pentru a merge la o sucursala TBI Credit.

Chiar daca in acest moment conditiile nu sunt la fel de avantajoase ca la banca putem spune ca un client care isi plateste ratele la timp nu va intampina dificultati, majorari sau alte costuri suplimentare.

Pentru unele persoane micile intarzieri la Biroul de Credit le pot pune probleme si atunci un astfel de imprumut mai flexibil poate fi obtinut in conditii mai putin stricte.

Altor persoane vechimea la locul de munca nu le este suficienta sau nivelul de venit nu corespunde criteriilor bancilor si atunci nu pot apela decat la un imprumut obtinut online.

Daca obtii o rata pe care consideri ca o poti plati lunar fara sa iti afecteze major bugetul atunci poti aplica la un credit de nevoi personale.

Trebuie sa te sfatuiesti cu cei din familie, iar daca veniturile tale nu sunt potrivite pentru a obtine aprobare atunci cel mai probabil ai nevoie si de un codebitor.

Fie ca aplici online sau la un sediu, costurile sunt aceleasi si in oricare dintre cazuri este bine sa studiezi contractul de credit inainte de a-l incheia ca sa vezi daca ai capacitatea de a rambursa banii fara a inregistra intarzieri.

De interes:

2 Thoughts to “TBI Credit – pentru nevoi personale sau cumparaturi. Oferta 2023”

  1. denisa

    As dori un imprumut

  2. Dima

    as dori sa fac si eu un credit de 500 de lei. am nevoie de un telefon de contact.

Leave a Comment