Exista credite prin telefon? Dar online? Care este cel mai rapid

Majoritatea celor care isi doresc sa aplice la un credit rapid au nevoie de un raspuns urgent si din acest motiv doresc sa discute problemele financiare la telefon sau prin sms. Intr-adevar este mai usor asa, dar la fel de simplu este ca fiecare sa se intereseze de tipul de imprumut rapid pe care si-l doreste.

Orice banca, dar si orice institutie nebancara pune la dispozitia clientilor un numar de telefon, asa cum procedeaza de exemplu Ferratum, Cetelem sau Provident. Consultantii acestor IFN-uri te pot ajuta cu informatii la telefon, prin sms, insa in continuare optiunea de a aplica online ramane una dintre cele mai convenabile.

In momentul in care aplici online ai libertatea sa vezi care sunt toate comisioanele, iar aici trebuie sa acorzi atentie comisionului de rambursare anticipata sau celui de intarziere. Poti vedea de asemenea pe cat se intinde perioada de rambursare in cazul in care nu reusesti sa platesti banii la timp si ce dobanda se aplica pentru acest serviciu.

De ce suma ai nevoie ca sa iesi din problemele financiare pe care le ai in prezent? Pentru ca poti lua in functie de venitul tau de la 100 euro si pana la 1000 euro fara garantii de la o institutie financiara nebancara.

La fel ca la un credit urgent prin telefon, si atunci cand aplici online afli raspunsul in doar cateva minute. Inregistrarea in Biroul de Credit nu este neaparat o problema daca in momentul de fata ai un venit corespunzator, adica minim pe economie sau mai mult.

Vei primi atunci cand completezi cererea online o decizie de aprobare sau respingere in cel mult o zi.

Chiar daca institutiile nebancare pun la dispozitie un numar de telefon pentru a fi contactate inclusiv prin sms, ele isi doresc in mare parte sa trimiti solicitarea online pentru a analiza mai clar si a verifica datele tale. In orice caz, odata ce ai obtinut creditul urgent dorit multe IFN-uri iti pot recomanda sa gestionezi mai usor rambursarea banilor printr-o aplicatie pe telefon.

Daca ai un smartphone poti vedea care e urmatoarea rata pe care o ai de platit si poti tine astfel o evidenta a creditului tau. Deoarece dobanzile sunt mai mari la IFN-uri acestea nu mai adauga alte costuri sau comisioane la aprobarea unui credit urgent.

IFN-urile fiind la concurenta cu bancile, ele nu te vor face sa astepti prea mult pana afli un raspuns. Verificarile nu sunt de lunga durata asa ca te poti astepta sa iti transfere banii in cont imediat ce ai fost aprobat.

Institutii nebancare la care se poate aplica online

Sunt disponibile multe posibilitati pentu a face rost de bani la un IFN inclusiv printr-un credit la telefon. Poti sa economisesti timp daca suni si te interesezi de costurile unui imprumut nebancar.

Putem spune ca in 2024 exista o expansiune a institutiilor nbancare care promit aprobare pe loc si un credit fara comisioane. Mobilo, Smile Credit sau Mindi IFN faciliteaza obtinerea unei sume de bani cu dobanda zero. O sursa de venit lunara este conditia principala a acestor institutii nebancare.

Restantele pe care le-ai inregistrat in trecut nu mai reprezinta o piedica in obtinerea banilor doriti. Cu toate acestea, dintre institutiile nebancare din Romania ti le recomandam pe cele care au dobanda zero la prima aplicare.

Este adevarat ca poti trece peste problemele de moment cu un astfel de credit la telefon, insa trebuie avuta grija la data rambursarii deoarece IFN-urile au dobanzi penalizatoare pe care le aplica atunci cand se depaseste data scadenta.

Ca sa faci o alegere cat mai potrivita este indicat sa te interesezi de un IFN care nu are o dobanda extrem de ridicata si care iti permite sa reesalonezi imprumutul pe o perioada mai mare de timp in cazul in care se intampla sa intarzii.

Dar ca sa nu ajungi in aceasta situatie va trebui sa cauti o institutie care sa iti ofere bani in rate pe minim 2 luni. Usor de zis, greu de gasit, insa nimic nu este imposibil. Cu atat mai mult cu cat in ziua de astazi vedem la tot pasul oferte de credit prin telefon sau prin sms, fara dobanda.

Inainte de a aplica la un IFN poti sa incerci sa iei legatura si cu o banca. In acest caz dobanda este mai mica, termenul scadent mai lung si bineinteles suma obtinuta poate fi si ea mult mai mare.

De pilda, oferta de credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank iti poate fi prezentata atat intr-o sucursala clasica, dar si acasa sau la serviciu. Putem spune ca aceasta este una dintre cele mai comode oferte de omprumut de pe piata bancara.

Se acorda pana la 15000 euro cu dobanda fixa sau variabila si se obtin unele reduceri de costuri atunci cand incasezi salariul la banca.

Nu il putem numi un credit urgent prin telefon insa este o oferta demna de luat in seama, mai ales ca poti aplica atat online sau poti solicita ca un consultant al bancii sa se deplaseze in locatia ta pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie.

De interes:

Leave a Comment