Viva credit Pareri forum. Mai e disponibil imprumut pe termen lung?

Viva credit este o insititutie de imprumut rapid localizata in Bucuresti, Romania. Cauti pareri despre Viva credit sau ai luat imprumut de la acest IFN?

Indiferent de situatia in care te afli trebuie sa stii faptul ca aceasta institutie financiara nebancara este in general foarte serioasa si acorda credite pana la salariu in timp record.

Ai o problema la acest IFN? Nu ezita sa intri in contact cu un reprezentant al Viva credit Romania direct pe site-ul companiei.

Ai reusit sa inchei un contract cu acest IFN insa nu mai poti plati rata la Viva credit? Numarul de telefon al institutiei nebancare este disponibil oricand atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

In ceea ce priveste reclamatiile la Viva credit putem spune ca acestea sunt intr-un numar foarte mic.

Orice persoana cu venit stabil poate lua un imprumut pana la salariu de la Viva credit.

Daca pana acum institutia oferea credite pe 3 luni sau pe termen lung, acum acest lucru nu mai este posibil deoarece proiectul Viva Personal a luat sfarsit.

Totusi imprumutul actual de la Vivacredit este unul foarte flexibil si cerintele de eligibilitate sunt usor de indeplinit.

In cazul in care venitul pe care il incasezi lunar depaseste 700 lei poti contracta un credit in maxim 24 ore. Banii sunt disponibili rapid si pot fi retrasi pentru orice nevoie.

Viva credit este unul dintre IFN-urile cu ajutorul carora poti refinanta o datorie de moment. Cele mai mari sanse de finantare le au salariatii sau pensionarii de limita de varsta.

Atunci cand mergi la o banca pentru a ridica un imprumut de nevoi personale iti sunt necesare multe acte. Spre deosebire de o banca, o institutie precum Viva credit proceseaza cererea in timp record sau chiar pe loc.

De foarte multe ori s-a pus problema daca institutiile nebancare finanteaza si persoanele aflate in Biroul de Credite. Atat Viva credit cat si alte IFN-uri nu garanteaza un imprumut pentru rau platnici, insa in 2023 sansele sunt egale pentru toata lumea.

Cat primeste o persoana la acest IFN?

2000 lei este suma maxima pe care poti sa o soliciti la prima cerere. Daca achiti suma retrasa in primele 30 de zile atunci vei avea parte de dobanda 0 si vei rambursa doar cat ai luat.

Viva credit ofera posibilitatea incasarii banilor si pe timp de weekend in conditiile in care faci solicitarea intr-o zi de sambata.

Nu trebuie sa trimiti contracte semnate sau alte hartii la sediul Viva credit avand in vedere ca toata procedura are loc direct pe telefon sau online.

Verificarea in baza de date a Broului de Credit se realizeaza in orice circumstanta atat la acest IFN cat si la celelalte institutii de credit. Istoricul negativ nu e un factor de importanta majora cand refinantezi sau vrei sa imprumuti niste bani de la un IFN. Prin urmare ai acelasi nivel de sanse sa inchei un contract de imprumut.

Chiar daca exista un sediu Viva credit in Bucuresti trebuie sa retii ca aceasta institutie nebancara proceseaza exclusiv online toate cererile de credit. Nu trebuie sa te prezinti la sediu cu fluturasul de salariu sau cu documente asemanatoare, ci trebuie numai o poza de buletin pe care o trimiti online.

Iata asadar procedura de aplicare extra simplificata la Viva Credit SA. Imediat dupa primirea copiei de buletin, un reprezentant Viva credit va verifica corectitudinea informatiilor.

Daca totul este in regula nu exista niciun motiv sa nu primesti un imprumut pana la salariu. Acest lucru presupune doar sa ai venitul minim stabilit de catre IFN.

Cu banii primiti poti efectiv sa faci ce vrei intrucat nu exista o limitare sau o destinatie impusa de catre Viva credit.

Singurul aspect negativ al imprumuturilor online este dat de numarul mare de intarzieri, fapt care duce automat la aplicarea dobanzilor penalizatoare pentru clientii neseriosi.

Taxele percepute pentru neplata unui credit sunt mari deoarece in general institutiile nebancare percep dobanzi penalizatoare pentru fiecare zi de intarziere.

Daca pana acum aveai nevoie de un girant pentru majoritatea creditelor acordate cu buletinul, incepand cu era post IFN, codebitorul nu mai este necesar.

Prelungirea unui contract de credit rapid nu trebuie sa reprezinte un obiectiv intrucat imprumuturile de la IFN sunt destinate utilizarii banilor pana la salariu. Daca respecti acest principiu vei beneficia si de costuri reduse, mai ales ca multe dintre IFN-uri acorda bani fara dobanda.

De aceea este de notorietate faptul ca un credit pana la salariu reprezinta un mic ajutor pana la incasarea urmatorului salariu si trebuie folosit in scopuri personale. Pentru investitii sau achizitii importante este intotdeauna bine sa apelezi la un imprumut pe termen lung de la o banca.

Ai o alta parere despre Vivacredit? Asteptam cu maxim interes opiniile tale despre acest IFN in sectiunea forum. Alege sa prezinti si celorlalti experienta ta cu Viva credit daca ai reusit sa inchei un contract de imprumut rapid.

De interes:

Leave a Comment