Imprumut fara a fi angajat? Ce alternative ai cand nu lucrezi

In ultima perioada de timp primim foarte multe cereri pentru credite fara loc de munca de la persoane care nu sunt angajate.

Astfel de cazuri sunt tot mai numeroase pentru ca persoanele respective au venituri dar nu sunt salariate. Fie se afla in strainatate, fie au acceptat sa lucreze la un patron care nu declara in mod corect veniturile angajatilor.

Aceasta problema te pune in situatia de a nu avea posibilitatea de a lua un credit bancar. Deci unde poti primi un imprumut fara a fi angajat?

Daca ai o sursa cat de mica de venit atunci te poti incadra la multe dintre ofertele nebancare. Sunt ifn-uri care acorda imprumut fara a fi angajat, atunci cand ai totusi o indemnizatie sau o sursa de venit constanta.

Sunt banci care acorda credite fara carte de munca dar pana acum nu cunoastem nicio banca la care poti apela fara a fi angajat.

Bineinteles ca si bancile iau in considerare multe venituri pe langa cele de natura salariala, dar trebuie sa ai o anumita vechime si sa indeplinesti si alte conditii.

Nu este usor sa iei imprumut cand nu lucrezi, dar ai venituri din surse independente. In aceasta categorie intra si cei care lucreaza sezonieri in strainatate sau persoanele cu contracte pe pfa.

Oricand a fost mai simplu sa iei un credit daca ai loc de munca, de aceea si bancile dau mai greu bani celor care nu sunt angajati.

Mai trebuie sa treaca un timp pana si persoanele cre lucreaza in mod independent sa obtina la fel de usor credite din partea bancilor.

Momentan cei salariati au prioritate, dar in continuare poti citi despre solutiile de imprumut pe care le au cei care nu sunt angajati sau cei care nu lucreaza de mult timp.

Reusesc sa iau bani de la banca daca nu lucrez in Romania?

Am scris un articol despre cum poti lua un imprumut fara a fi angajat. Am explicat ca exista unele institutii nebancare care acorda credite inclusiv celor din strainatate.

Nu trebuie sa ai carte de munca dar trebuie sa ai un venit. De exemplu daca esti in concediu sau obtii o suma de bani in urma unei colaborari, automat te califici pentru un imprumut fara sa fii angajat in acest moment.

Procesul de acordare a creditului nebancar se desfasoara astfel:

Completezi o cerere cu datele personale (chiar de pe telefon). IFN-ul o analizeaza, in cateva ore ai parte de un raspuns clar.

Ai banii in cont cel tarziu a doua zi daca ai fost aprobat la un credit fara sa fii angajat.

Chiar daca esti rau platnic in Biroul de Credit, institutia nebancara iti poate acorda imprumutul online de care ai nevoie.

Totul tine sa ai un venit pe care sa il poti demonstra, chiar daca nu esti salariat in 2024.

Da, este posibil sa faci un imprumut fara a fi angajat cu contract de munca de mult timp. Avand nevoie de bani urgent, orice roman se poate imprumuta de la un IFN care ofera credite pana si celor din strainatate.

Nu foarte multi stiu de existenta institutiilor financiare nebancare in Romania. De aceea, permite-ne sa iti spunem cateva lucruri:

 • IFN-urile sunt legale, autorizate, insa de obicei ofera credite fara a fi angajat doar pe internet
 • cererile de imprumut se solutioneaza in fond in maxim 24 ore
 • tot in acest timp primesti si banii pe card, daca ai unul
 • daca nu ai card poti cere ca banii sa fie trimisi la o banca, de unde ulterior ii poti ridica doar cu buletinul
 • returnarea se face in rate saptamanale, lunare, trimestriale (mai rar) in contul bancar al institutiei nebancare
 • nu trebuie sa intarzii fiindca dobanzile penalizatoare au valoare mare si este greu apoi sa faci fata cu datoriile

Daca te intereseaza acest concept si implicit iti doresti un imprumut fara a fi angajat 2024 trebuie sa iti spunem ca exista un paradox in aceasta fraza.

Da, se ofera bani daca ai nevoie si fara sa lucrezi, insa doar daca in acest moment ai macar un venit minim: dintr-un contract, din inchirieri, din strainatate sau din alta sursa pe care o poti aduce in discutie IFN-ului.

Am nevoie de bani urgent, se poate? In maxim cateva ore ti se analizeaza cererea, deoarece multe institutii financiare nebancare lucreaza in regim non stop, excluzand zilele nelucratoare.

Asadar, din momentul in care te-ai hotarat sa iei un imprumut fara a fi angajat si pana vezi banii in cont nu trece mult timp.

Ca si rau platnic ai acces la aceleasi sume la orice IFN, insa si aceste companii fac verificari, inclusiv sa vada daca ai istoric negativ. In mare parte, restantierii sunt acceptati, dar daca ai datorii mari pe care nu le-ai achitat de foarte multa vreme, atunci sansele sunt mai mici.

Bani urgent imprumut – de unde?

Cum spuneam, daca nu poti apela la o ruda apropiata pentru un credit rapid, atunci o solutie este si apelarea la un IFN fara garantii.

In 2024 acordarea de credite nebancare se face mult mai usor. O suma de bani se acorda fara a percepe ipoteca, doar cu buletinul.

Nu este necesara prezenta ta la un sediu, deoarece poti trimite buletinul si acceptul de a primi imprumutul fara a fi angajat si din confortul casei tale. Poti trimite in acest sens o poza facuta cu telefonul dupa buletin.

Cam atat de simplu este sa iei un imprumut nebancar daca ai nevoie de bani urgent in 2024.

De asemenea, studentii pot primi si ei imprumut urgent in cateva minute. Tot ce trebuie sa faca este fie sa aiba un loc de munca part-time, fie sa aiba o alta sursa de venit, cum ar fi o indemnizatie sau o renta viagera.

Probabil iti pui intrebarea: cat de rentabil este un asemenea imprumut online 2024? Luand in considerare ca nicio banca nu iti acorda fara garantii imobiliare bani, raspunsul vine de la sine.

E adevarat ca majoritatea covarsitoare a institutiilor nebancare au dobanzi ridicate, uneori si alte comisioane (cum ar fi cel de administrare la domiciliu – daca vrei sa primesti banii acasa), insa daca faci un calcul inainte si ai de unde plati ratele lunare, atunci poti aplica.

Am nevoie de bani urgent, fie 500 euro, fie 1000 euro, in orice caz, IFN-urile sunt dispuse sa iti acorde aceste sume si fara a fi angajat, daca ai insa alte venituri.

Contractarea unui credit de nevoi personale de acest tip presupune semnarea unui contract cu institutia financiara. Verifica inainte de a semna actele daca IFN-ul este unul inregistrat in Romania si afla dobanda si costurile pe care le implica banii pe care vrei sa ii iei imprumut.

Exista multe intrebari, dintre care am ales una pe final pentru a o explica: pot sa fac imprumut la o banca daca nu lucrez? Fara serviciu e mai greu, daca nu chiar imposibil, mai ales atunci cand nu depui ipoteca.

Realmente nu mai ai nevoie in 2024 de carte de munca, insa ti se cere o vechime de cel putin cateva luni bune la noul loc de munca. Un salariu bun si un job stabil, bineinteles.

La firmele care ofera credite rapide de tip IFN conditiile sunt mai relaxate si se accepta si persoanele restante, cu istoric in baza de date. Depinde insa si de natura datoriilor.

Exista si imprumuturi pentru tineri fara  loc de munca, iar ele se ofera cand se poate dovedi o alta sursa de venit.

Persoanele care vor bani pe loc deseori lucreaza in strainatate sau au alte indemnizatii care ii fac sa fie eligibili pentru un credit fara carte de munca.

Astfel de la o institutie nebancara se poate aplica de la distanta, uneori chiar si din diaspora.

La un IFN banii se vireaza prin banca in cel mult 24 ore. Nu este posibil un imprumut fara servici atata timp cat din datele furnizate nu reiese un alt tip de venit constant.

De interes:

93 Thoughts to “Imprumut fara a fi angajat? Ce alternative ai cand nu lucrezi”

 1. Padure

  Nu sunt salariat în ro..lucrez în Germania pot să fac un împrumut?

  1. Mariana

   Lucrez in Austria… pot face un imprumut?

 2. Grigore

  sunt salariat pot sa iau un credit

 3. Monica

  Nu sunt salariat si nu lucrez pot face imprumut?

  1. dorina

   Nu am venit dar as dori sa fac un împrumut.

  2. Olga

   La mamici care sunt in concediu de maternitate dati credit?

 4. Virgi

  Am nevoie urgent de un imprumutat de 6000 de euro de rambursat in 36 luni. Nu sunt salariat in Romania, lucrez in Italia fara carte de munca.

 5. Octavian

  as avea nevoie urgent de 7000 euro nu sunt angajat in romania lucrez in strainatate si as putea rambursa in 24 luni banii inapoi

 6. edmond

  Scriu in numele sotului meu.

  Sotul meu este cetatean austriac si ne-am cumparat casa in romania si el a facut o adevernita ca sa poate lucra aici si a lucrat aici, avea la salariu 3000 de lei si dupa aia afost accidentat la picior si o luna nu mai putea sa lucreze dar planul lui este sa plece in elvetia ca acolo se castiga bine si impreuna cu mine sa putem sa ne deschidem o ferma. Are pamant mostenire de la bunici. Va multumim frumos si asteptam urgent un raspuns daca ne incadram sau nu, si daca nu dati-ne un sfat ce putem face sa ne incadram.

 7. elena

  Am pensie de boala cu revizie pe an as avea nevoie de 5000 Euro pot face împrumut?

 8. Gabriela

  Am nevoie de un inprumut am ramas fara loc de munca si nu am cu ce ma descurc pana imi gasesc alt loc de munca astept raspuns daca se poate.

 9. iuliana

  Buna ziua as vrea si eu un credit, nu lucrez dar am indemnizatie si handicap pot sa fac?

 10. Birsan

  Bună am nevoie de 1000 de euro

  1. Claudia

   Buna ziua, as vrea sa fac un imprumut pentru ca sa le cumpar la copii de scoala tot ce le trebuie.

 11. mihaela

  Bună ziua aș vrea să fac un imprumut urgent de bani dacă se poate, am cu ce sa achit soțul meu lucrează afară si lunar primim bani de la el și am și alocația la fete și suplimentul, dar am probleme care nu le pot rezola fără o suma de bani. Doar pe perioada de 6 luni sau mai puțin de 6 luni ca sa recuperez datoria la banca.

 12. chiriac

  Buna ziua lucrez in spania cu contract de munca am nevoie de 10000€ cum as putea face un imprumut?

 13. draghici

  Buna ziua lucrez dar sunt prin firma intermediara pot sa fac un imprumut de 1000 de euro

 14. Barb

  Buna ziua. Cum pot lua legatura cu cei care ma ajuta sa fac imprumutul?

 15. Coneac

  As dori un credit de 5000 eu lucrez în Germania de 2 ani.

 16. matei

  sa fac un imprumut de 3000 lei pe o perioada de 12 luni este posibil?

 17. Raluca

  Buna ziua am o pensie de handicap pot sa imprumut 1500 de lei la dumneavoastra daca da cat trebui sa dau inapoi si pana cand

 18. Padurariu

  Doresc un împrumut nu sunt angajat venit lunar 2500

 19. alexandru

  buna ziua ma numesc alex si vreau sa fac un imprumut de 2000 lei. de curand nu am loc de munca, pot face un imprumut?

 20. blaga ghe

  Am nevoie de 2000 roni pot pune masina ca garantie.

 21. simona gabriela

  buna seara. as vrea sa fac un imprumut de 1500 de euro, in 6 luni ii pot inapoia. lucrez in italia fara contract de munca. Cum as putea primi un nr de contact sau lua legatura cu cineva. Multumesc

 22. Giurloiu

  Am si eu nevoie de 2000 de lei urgent si ii platesc in 2 luni inapoi, multumesc.

 23. Maria

  Cine ma poate ajuta cu un împrumut va rog mult sunt in anglia, ofer cat este nevoie.

 24. Roxana

  Buna am nevoie urgent de in imprumut de 600 lei in rate egale in 2 luni… va rog ma poate ajuta cineva

 25. Deneș

  Bună ziua as vrea un credit, locul de munca al meu actual e in strainatate si cîștig 1200€ într-o lună. Ce trebuie sa fac sa obtin un credit?

 26. Popa Florin

  Am nevoie de 35000 de lei pentru casa

 27. Popa Florin

  Am nevoie de 35000 de lei de rambursat în 5 ani dacă se poate sunt angajat cu salariu de 1900 se poate sa mă ajutati

 28. Andrei

  As putea face un imprumut de 10000 de euro pe 5 ani, sunt angajat în germania de 3 ani cu un salariu de 1200-1600 de euro pe luna.

 29. Florentina

  Lucrez in Italia, cu un venit lunar de 979 euro as dori un imprumut de 3000 euro, cum as putea rezolva si daca ma puteti ajuta? Va multumesc!

 30. Rotaru

  Va rog am nevoie de un împrumut de 5000 de lei dacă se poate, am venit pe luna de 1000 lei.

 31. Codrean

  Buna ziua. Am nevoie de 70000 lei… nu sunt salariat dar am venitul lunar in jur de 2500 ron. Cum pot primi un credit?

 32. Adela

  Buna ziua scriu in numele soțului meu. Soțul meu lucrează dar este fără carte de munca, cum poate sa ia un împrumut de urgență pentru casa?

 33. Badoi alina

  Vreau sa fac un imprumut de 2000 lei dar nu lucrez cu carte de munca.

 34. Cojocaru

  Vreau un împrumut de 800 de lei dar nu am venit momentan. Lucrează soțul, am de unde sa plătesc.

 35. dacian

  Vreau sa imprumut suma de 2000 nu am venit, momentan ma ajuta parintii.

 36. raducan

  As dori si eu un credit de 15000 ron se poate?

 37. Cristina

  Buna ziua, as vrea si eu un imprumut de 2000-3000 euro daca se poate, dar exista o problema: momentan nu lucrez, am lucrat interna fara carte de munca acum cam aproape 3 ani dar pe urma am nascut un copil si am stat acasa pana acum. Daca se poate imrumuta fara sa fiu acum angajata pentru ca am nevoie de ei pana gasesc de munca. Daca gasesc in maxim 2 ani ii inapoiez.

 38. Roşu

  Nu sunt salariată dar soțul meu lucrează în Anglia. Pot face un împrumut?

 39. Oprea

  Bună ziua, nu sunt angajata dar sotul meu lucrează cu contract in Germania. Pot sa beneficiez de un credit?

 40. Adrian

  Buna as vrea sa stiu daca pot sa fac imprumut, trec printr-o perioada mai dificila sunt vaduv si am doar un venit de pensie de urmas. Daca se poate va rog frumos as avea nevoie de 2000 de euro si sa-i returnez in maxim doi ani.

  1. Liliana

   Buna ziua, am nevoie urgenta de un imprumut de 2000 euro, pe care ii pot restitui in 3 luni. Nu sunt angajata, dar am sprijinul familiei.

 41. Veronica

  Buna ziua am o urgenta pot imprumuta pe 4 luni de zile 2000 euro? Nu-s angajata dar lucreaza barbatul meu.

  1. Marcel

   Vreau sa fac un imprumut de la dumneavoastră deoarece nu sunt angajat si am nevoie să îmi plătesc rata la casa.

 42. Patrascu

  Buna ziua, am nevoie urgent de un imprumut de 1500 euro, nu sunt angajata in Romania dar lucrez in Austria.

  1. Aurelia

   Bună dimineața. Ați reușit să luați împrumutul?

 43. D. Cristian

  Buna seara, aș dori un împrumut foarte mic, am nevoie urgent și nu pot face rost și o să-i returnez în decurs de 1 luna jumate. Țin să menționez că nu mai lucrez de 2 luni de zile fără carte de munca, dar lucrez, urmează după sărbători să-mi refac contractul de muncă.

 44. Irina

  Buna, as dori sa imprumut 1000 de lei, momentan ma ajuta parintii, am de unde sa platesc.

 45. Grigorie

  buna ziua as dori un imprumut inca nu m-a angajat la firma care lucrez ca a zis ca ma angajeaza anul acesta la sfarsitul lunii, ca lucrez de doua luni la o firma de prelucrarea si exploatarea lemnului si patronul ne angajeaza de anul acesta, ca luna trecuta nu avea rost fiind sarbatorile de iarna. Se poate un imprumut de 10000 ron? Si sa ne ziceti in cat timp trebuie returnati.

 46. doina

  buna ziua! Am nevoie urgent de un imprumut de 5000 euro pe 24 luni. Va multumesc

 47. Larisa

  Buna nu am loc de munca pot face un împrumut?

 48. Madalina

  Buna seara as dori si eu in imprumut dar nu sunt angajata. Am ca venit alocatia si indemnizatia sotului, se poate face imprumutul?

 49. tamara

  Buna ziua ma numesc tamara nu lucrez stau acasa cu copiii, as dori sa iau un imprumut de 5000 de lei pe termen de un an, sotul lucreaza dar nu oficial. Eu primesc indemnizatie pe copil. Sotul ma ajuta sa achit tot.

  1. Oliviu

   Bună ziua, se poate sa fac un imprumut la dumneavoastra pentru suma de 4.000 euro, dețin cont bancar dar nu sunt angajat am lucrat în altă țară. Va rog dacă se poate!

 50. Iulia

  Buna as dori un împrumut nu lucrez nicăieri se poate?

 51. Floricel

  Bună, as dori sa fac un împrumut nu sunt angajat momentan, cu perioada de rambursare pe 60 de luni.

 52. Aurelia

  Vreau un împrumut de 1000 euro pe 5 luni, nu sunt angajată dar pot plăti deoarece soțul este în străinătate.

 53. Caruntu

  Lucrez in strainatate, am o fermă împreună cu sotul meu si am nevoie urgent de 3000 de euro rambursabil in 3 ani, pot avea vreo sansa de credit?

 54. Anamaria

  As dori sa fac un imprumut, nu sunt angajata.

  1. Alina Ileana

   Mă interesează și pe mine un împrumut. Dacă ai reușit sa iei imprumut aici, poți sa îmi spui și mie cum ai procedat?

 55. Gheorghita

  Buna seara as dori sa fac un împrumut. Am lucrat dar momentan sunt casnica de 2 zile. Se poate face împrumutul? Ce acte îmi trebuie?

 56. Nicolae Alexandru

  Buna as dori si eu un imprumut de 6000 de euro pe timp de 36 de luni, lucrez si am incasari de 2000 euro pe luna.

 57. Maria

  Am si eu nevoie de 2000 euro pentru a-mi lua casa.

 58. Silvia ionela

  Buna aș dori și eu un credit de 4000 de lei în 2 ani se poate?

 59. Ecaterina

  Am nevoie de un imprumut de 3000 euro urgent! Lucrez in Italia dar fara contract. Multumesc.

 60. Miruna

  Ma numesc Miruna si am pensia alimentara de 3700. Am nevoie de 1000.

 61. Larisa

  Ma numesc Larisa Daniela si am nevoie de 1000 lei.

 62. Rădulescu

  Bună mă numesc Ana si am nevoie urgent de 15000, vreau un raspuns urgent dacă se poate.

 63. Sava

  Ma numesc Georgiana Andreea si am nevoie urgent de 4000 lei.

 64. Marius

  Sunt angajat fara carte de munca. Am un venit de 10000 de lei pe luna. Pot sa va dovedesc prin extras de cont. Ma puteti ajuta cu un credit?

 65. Anamaria

  As avea nevoie de 5000 lei

 66. Ildiko

  Buna ziua, pot sa fac un împrumut pe baza de buletin?

 67. Mihaela

  Nu muncesc si nu am muncit niciodată pana acum am 18 ani si am nevoie de bani urgent 1500 de euro

 68. Jean

  Buna ziua nu lucrez cu carte de munca. Lucrez particular si as avea nevoie de 5000 de lei pentru ca ii pot da inapoi.

 69. Stoica Elena

  Sunt in concediu de crestere copil, pot beneficia de un imprumut?

 70. And

  Am nevoie urgent de 5000€. Ce pot face?

 71. Grozavu

  Bună am nevoie de un credit de 15000 RON dar nu sunt angajat

 72. Laurențiu

  Doresc sa fac un imprumut dar nu sunt angajat momentan dar într-o luna voi fi, deci doresc 4000 lei.

 73. Simina Ionela

  Nu sunt angajata și as dori un împrumut de 3500 de euro

 74. Mihaela

  Bună ziua am alocație de 1000 lei și ajutor social. Pot face un imprumut?

  1. Claudia

   Buna ziua as avea nevoie de un împrumut cu contract la notar, dar fara garantie. Deocamdată sunt casnica as avea nevoie de 1000 de euro pentru un timp de 4 luni.

 75. Claudia Nicoleta

  Lucrez in Grecia, pot să mă împrumut de 2000 euro am nevoie urgent, ce trebuie să fac?

 76. Daniela

  Doresc sa fac un inprumut urgent. Lucrez in Italia..

 77. Tiikasalo

  Va rog sa ma contactati multumesc.

 78. Sara

  Am nevoie de un împrumut sunt pe indernizatoe școlară de creștere copil și am nevoie urgent de 2000 de euro. Ce as putea face că să mi se aprobe un împrumut?

 79. Oliviu

  Buna ziua, am nevoie de un imprumut se poate făra sa fiu angajat?

 80. Florin

  Nu sunt salariat as putea face un împrumut de 2000 de euro?

 81. Florică

  Bună ziua, as vrea un credit de suma 1500, în termen de 1-3 ani daca se poate?

Leave a Comment